Rólam - Dr. Aloe Vera

Rólam

Amikor az ember elveszíti egészségét, akkor döbben rá igazán, mekkora kincsnek van birtokában. Egészségünk nincs, semmink sincs! Hiányakor nem tudunk dolgozni, nem tudjuk ellátni a napi rutint. Nem tudunk gyönyörködni bárányfelhős, vagy csillagos égboltban. Ha szeretjük munkánkat, azt élvezettel csináljuk. Ilyenkor az ember észre sem veszi, telik az idő és a nap 75 %-át munkával tölti. Mindig úgy dolgozom, hogy szeretem azt, amit csinálok és hogy ez a sorsfeladat javamat szolgálja. Viszont nem jó ha átesünk a ló másik oldalára és a sok munka, a pihenés, szabadidő, testi-lelki feltöltődés rovására megy. Nem jó, ha pihenésre, kikapcsolódásra alig, vagy egyáltalán nem fordítunk időt. Sajnos beleestem.  Nehéz időszakon, betegségen vagyok túl. Igazán ekkor vált nálam fókusszá, hogy testünkre mennyire kell vigyázni, nélküle nem létezhetünk itt a Földön. Test és Lélek együtt alkotja az egészet, egészséget.

Életem első szakaszában bankban, majd biztosítónál dolgoztam, két cégóriásnál. Megtanultam a pénznek milyen fontos szerepe van az életben. Anyagi és érzelmi biztonságra vágyunk mindannyian. Sokak számára, így nekem is fontos lett az anyagi függetlenség megteremtése. Ennek megszerzése céljából indítottam cégemet, takarító vállalkozásomat és életem második, következő szakaszában, épületek takarításába fogtam. A legkisebb lakástól, közintézménytől a számomra legnagyobb épületig (70.000 m²).  Sok nagy és sikeres munkát tudok magam mögött. Csak a legismertebb kettőt említsem: ÚJ Nemzeti Színház, MÜPA. Magyarország második legnagyobb építőipari vállalatánál voltam alvállalkozó. Ez már múlt, a válság az építőipart is nagyon érintette.

Életem harmadik szakaszában az az eltökélt szándék vezérel, hogy minél több embertársamnak megmutassam, hogy az egészséges életvitel, egészségtudatos életmód, a betegségek megelőzése mennyire fontos.

 

Hiszem és vallom, hogy csak úgy érdemes élni, hogy rendületlen azon vagyunk, hogy meglássuk az életben a szépet és a még szebbet. Mert van. Magamévá tetettem és reggelente elmondom: hiszem, hogy ma egy csodálatos dolog fog történni velem. Rátaláltam a világ egyik legnagyobb vállalatára, melynek jelmondata: „Szebb kinézet jobb közérzet”. A küldetésnyilatkozata magával ragadt. Úgy döntöttem, hogy létrehozom Dr. Aloe Vera weboldalamat, ahol népszerűsítem a fenti gondolatot, az egészségtudatosságot, életmódváltást.

Elsődlegesen a test tisztítását, méregtelenítését, továbbiakban a vitaminokkal, ásványi anyagokkal való feltöltést, majd a FIT életforma elérését tartom fontosnak. Szeretném felhívni az emberek figyelmét arra, hogy óvjuk és vigyázzunk testünkre, figyeljünk ételeinkre, testmozgásra, szánjunk időt a pihenésre, mert így hosszabb ideig tudunk élni. Több élményt tudunk bezsebelni. Persze vannak nehéz feladatok is az életben, de ha ezeket úgy oldjuk meg, hogy azoknak, akik benn vannak, a legkisebb sérülést okozzuk, akkor javunkat szolgálja. Mindig mindenből tanulunk és fontos, hogy legjobb tudásunk szerint másokon is segítsünk!