Gondolj bele ki szeretne öreg, rozzant, ráncos, leépült ember lenni, amikor maradhatsz friss és életerős is.

Gondoltad volna, hogy a DNS naponta félmilliószor is károsodik? Tudtad, hogy a tudomány mai állása szerint, természetes úton is van arra lehetőség, hogy az Őssejtek olyan sejtekké váljanak amire a szervezetnek éppen szüksége van?

Bizonyára többen láttátok, hogy kicseréltem a Dr.Aloe Vera életenergia csoport borító képét. Ezt azért csináltam, mert szeretnék visszatérni a csoport eredeti gondolatához, az Aloe Vera különleges hatásaihoz.
Eddig főleg egy termékcsoporthoz kötöttem ezt a fantasztikus növényt, de sokkal többet érdemel.


Az elmúlt hetekben komoly kutatást folytattam más termékcsaládok irányában is, amelyek szintén használják az Aloe Vera jótékony hatásait.

Olyan termékcsaládot találtam, amely Nobel díjas kutatásokra alapozott, komoly tudományos háttérrel rendelkezik.
Az eddigi tapasztalatim és olvasmányaim szerint, ezek a szerek elsősorban segítik a szervezetünket, sejtszinten megújítani.
Például a Revita Blu termék, pár évvel ezelőtt robbant be a köztudatba, és orvosi Nobel díjat is kapott a kutató.
Nézd meg Dr William Amzallag videóját! Kattiints ide!https://www.youtube.com/watch?v=MTxChtKCaAc&feature=youtu.be

Az Őssejtek aktiválásával, kicserélhetjük kopott alkatrészeink?

Ez engem nagyon megfogott

Az őssejtek az összes többsejtű élőlényben megtalálható sejtek. Mondhatjuk úgy is, hogy olyanok, mint a megtermékenyített petesejt, a megtermékenyítés pillanatnyi állapotában. Ez az őssejt, az összes élőlénynél teljesen egyforma. A benne lévő információ határozza meg, hogy állati, növényi vagy emberi sejtté válik. Különlegessége, hogy ez a sejt, a sejtosztódáskor két egyenlő utódsejtbe választja, megkettőződött teljes örökítő információját amik aztán széles körben képesek a szervezet speciális funkciót ellátó, testi sejtté differenciálódni.

 

Mik azok az ős-sejtek? Hogyan képesek elérni a céljukat? Nézd meg Dr William Amzallag professzor videóját!
https://www.youtube.com/watch?v=pzpOrxGWIog

 

Láttad, hogy a szervezetünkben működnek olyan sejtek, amikkel megújíthatók az elkopott, meghibásodott szerveink.
Miért kellene megújítani?

A felborult egyensúly állapotot, a betegséget, diszharmóniát vissza lehet állítani harmoniává azaz egészséggé. A kutatók legalább 30 éve keresik a választ arra, hogy honnan tudja az ős- sejt, amikor még zigóta állapotban van, hogy neki milyen szövetté, vagy szervvé kell válnia.
Innen indult ki az őssejt kutatás.
Ezek a kutatások elvezették a tudósokat ahhoz a megoldáshoz, ami óriási fejlődést hozott az emberiség számára. Ezáltal, a tudás által, lehetőségünk nyílt arra is, hogy az elromlott szerveinket helyre tudjuk állítani.
Orvosok leírása szerint, a saját őssejttel való kezelés jól és biztonságosan működik, ez egy remek ötlet arra, hogy amikor idősebbé válunk, akkor elővegyük születéskori őssejtjeinket, és felfrissítsük velük a szervezetünket, feltéve ha tettünk félre belőlük!

De mi van akkor, ha nem tudtunk arról, hogy ilyen egyáltalán létezik, mert ez a tudomány még gyerekcipőben járt akkor, amikor megszülettünk.
Nos, manapság nem szükséges a saját ős-sejt, a műtét, sem az injekció. Természetes úton is van erre megoldás, például amit a cikk elején említettem a RevitaBlu, képes a saját őssejtjeid aktiválni, és a számát megnövelni botanikai úton.


Te is szeretnél minőségi, hosszú, boldog, tevékeny életet magadnak?

Az ős-sejtek, fiatal korunkban aktívak, amíg a növekedés és a fejlődés az életünk felszálló szakaszában van. Ilyenkor még több milliárd őssejt dolgozik a gyerekek, fiatalok szervezetében. Ez körülbelül 25 éves kor után jelentősen lelassul.
Ez után jön egy második életszakasz, amikor a felépítés és lebontás egyensúlyban van.
A nagyobb baj a harmadik szakaszban jön, amikor a leépítő folyamatok dominánsabbak lesznek, mint a felépítő szakaszban voltak.
Itt tud segíteni az őssejt a szervezetünknek, abban, hogy ne zuhanjunk meredeken a leépülés irányába, hanem szépen lassan, következzen be ez az állapot.
Itt jön be a képbe az őssejt rendszer a RevitaBlu, ami képes akár rendszeresen 500 Millió őssejtet a szervezetbe juttatni a csontvelőből, mindezt természetes úton.


 

Kicseréljük az elkopott alkatrészeket?

Az elkopott sejteket ujjá tudjuk varázsolni?

A tudós- kutatók szerint,  az őssejtek számának növelése, újra aktiválása a biológiai egészséges életet meghosszabbíthatja. A biológiai óra előbbre jár, mint a kronológiai, ha stresszes egészségtelen életet élünk.
Viszont, ha fizikai és szellemi aktivitásunkat fokozzuk, egészségesen táplálkozunk, a tápanyagok és ásványi anyagok felszívódását segítjük, jó életminőségben élünk, akkor saját magunkat is tudjuk fiatalítani.
Jó minőségű táplálék kiegészítőkkel, fokozni tudjuk fizikai és szellemi aktivitásunk. Segítségükkel erősíteni tudjuk immunrendszerünket, keringési, mozgásszervi, az enzim-hormon, vagyis az összes szervrendszerünk.

 


Jancsi bácsi és Juliska néni, újra Jancsi és Juliska lehet?

– tette fel ezt a szemléletes kérdést Dr. Béky László egyik interjújában

Aktívabban tudod tölteni az időd, dolgozhatsz, reggeltől estig, sportolhatsz kedved szerint.

Persze mindenkinél egyszer véget ér az élet. Azt mondom nem mindegy, hogy életünk utolsó szakaszát milyen minőségben éljük. Én nem szeretnék gépekre kötve, másoknak kiszolgáltatottan távozni. Imádom, hogy a teherbíró képességem ma sem csökken drasztikusan, pedig napokon belül betöltöm a 65. évem. Szeretnék úgy távozni majd, mint anyósom, és a férjem, akik átaludták magukat a másik világba.

Mára már tudjuk, hogy a problémáinkat magunknak kell megoldanunk és nem várhatunk mások segítségére.
Egy életbiztosítással is felérhet az, hogy amikor nyugdíjassá válunk, majd akkor is jó életminőségben, egészségben élünk.
De ha Te, a legtevékenyebb korosztályba tartozol, vagy gyermeket szeretnél, és nem jön az a csodás baba, Neked azt javaslom, kezdj el egy kúrát most. A sok stressz valóságos méreg a sejtjeinknek.


Megoldás az őssejt?

Az őssejtkutatás egyik úttörője által alkotott RevitaBlu

A legjobb éned! Nézd meg ezt a remek videót róla! Koppints a linkre!  https://draloevera.jeunesseglobal.com/hu-HU/revitablu

 

Összetevői:

  • kék-zöld alga,
  • homoktövisbogyó és
  • kókuszvízporos aloe vera növényi keveréke.

Ez egy frissítő italkeverék, amely ugyanolyan finom, mint amilyen jól működik.

Kék-Zöld alga

Az Oregon legfelsőbb Klamath-tójából származó kék-zöld alga világszerte ismert, mint az egyik legtáplálekgazdagabb élelmiszer a világon.

 

Homoktövis

 

Homoktövisbogyó
A homoktövis a tibeti fennsíkból származik, és egy fanyar ízü, narancssárga bogyó, amit több mint 1300 éve használnak.

 

 

Aloe Vera

 

Aloe Vera
Az aloe verát trópusi éghajlaton termesztik világszerte és wellness előnyeiért közel 6000 éve használják.

 

 

 

 

A fentebb említett termékben Revita Blu úgynevezett növekedési faktor segíti a sejtek helyreállítását. A növekedési faktor, aktiválja a nyugalomban lévő őssejteket, általa az inaktívak aktívvá válnak, a sérültek lecserélődnek és megfiatalodik a szervezet. Amennyiben súlyos problémáról van szó, akkor ez a folyamat több hónapot is igénybe vehet, minimum 6 hónap fogyasztás javasolt.


Fontos hogy a felszívódása tökéletes legyen!
Ahhoz, hogy a felszívódás tökéletes legyen, azt javaslom, tisztítsuk ki a sejtjeinket a méreganyagoktól, hozzuk rendbe a bélflórát, mert ez biztosítja a  felszívódást.
A keringési rendszert is tisztítsuk ki. Tegyük rendbe mind a gyomor bél, és a keringés rendszert, és ekkor, eljutnak az őssejtek oda ahova kell.
Egyensúlyba kell hozni a szervezetet nem csak fizikailag, hanem lelkileg is.
A lelki és elmebeli betegséget az agyi programból is ki kell törölni!
Itt egy olyan lehetőséget ajánlok, ami több éves kutató munka gyümölcse, természetes úton segít megjavítani a szervezeted. Ha szeretnéd, segítek neked egy személyre szabott életmódprogram kialakításában is.


Útóirat:
Ha nem vagyunk ismerősök a Facebook on, akkor a profilomon jelölj be, kattints ide!

Amennyiben még nem láttad a Facebook oldalamat, kattints ide!

Van egy Facebook csoportom, ahova szeretettel meghívlak. Ide már csak azokat az érdeklődőket szoktam meghívni, akik komolyan törődnek az egészségükkel. Látom, hogy Te elkötelezett érdeklődő vagy, ezért felajánlom neked a klubunk tagságát.

Kattints ide a Dr.Aloe Vera életenergia zárt klub tagsághoz!

Amennyiben van Instagram profilod, itt találsz meg engem, kövess be!Kattints ide!

Itt pedig a YouTube csatornámat láthatod kattints ide!

Kapás Edit

Okleveles táplálék-kiegészítő tanácsadó
Ha kérdésed lenne, nyugodtan írj ide: kapasedit55@gmail.com

Iratkozz fel a hírleleimre, hogy ne maradj le a legfrissebb információkról! Kérd el az ingyenes Aloe Vera Tanulmányt!