Ha van rajtad sapka akkor ezért, ha nincs akkor pedig azért….

De jobban jársz ha van rajta!
Főleg ha ez a Telomereden van.

Nagyon szerettem anyósomat. Szeretetre méltó, kedves segítőnk volt. Életének utolsó éveit nálunk töltötte, és nálunk halt meg. Valahogy megérezte, hogy szükségünk van rá, és mi szeretettel fogadtuk őt. Na, nem a nagy vagyon miatt, mert egy kis szegényes háza volt a közeli faluban, és Ő maga beteges volt.
Eladta a házát és az összegből hozzáépítettünk a meglévő családi házunkhoz egy szobát, ahol ő nyugodtan pihenhetett, amikor egyedül szeretetett volna lenni. Nagyon szeretett a kertben tevékenykedni, és ez nekem fiatalasszonyként, óriási segtség volt. Rengeteg virágot varázsolt a ház köré, és pár szem házi szárnyas állatot is tartottunk. Volt finom ízű paradicsom-paprika, zöldborsó és zöldbab. Szeretettel emlékszem vissza ezekre az időkre.
Kellemes élményeim vannak vele kapcsolatban, tanított régi szokásokra, mint például, hogy kell házi kenyeret készíteni, de legfontosabb az volt, hogy segített a spirituális úton elindulni.

A betegsége nem is annyira betegség volt, mert nem szedett gyógyszereket, inkább az öregség jól érezhető jelei. Sokat beszélt arról, hogy az ízületeit mintha a „kutyák rágnák”. Erről majd máskor írok.

Egy nagyon megrázó élményem volt vele kapcsolatban, és ez örökre bevésődött az agyamba, ez a halála volt. A halála előtt sokszor mondta, hogy mindig fáradt, álmos, csökken az ereje, már nem tud a kertben sokáig kapálgatni, gyomlálni, ültetgetni. Sokszor kell napközben is feküdnie, délutánonoként is szokott aludni, és ettől függetlenül az éjszakát is végigaludta.
Egyszer magához hívott, és ezt mondta: „kislányom, ne ijedj meg, ha egyik reggel halva találsz engem”.
Na gondold el, ez, hogy érintett. Mondhattam volna, hogy ne tessék ezzel viccelni, ez nem játék. Helyette, inkább hallgattam, és átfutott az agyamon, mi van, ha ez tényleg igaz lesz. Most is borsózik az egész testem, elszorul a torkom, ha erre gondolok. Ez így lett.

Egyik reggel, mentem az OTP -be dolgozni, hátra mentem a bicikliért, mert akkor nem volt autom, és valami azt súgta köszönjek be a Mamának.
Hát minden úgy történt, ahogy mondta. Isten nyugosztalja!


Mennyi idősnek nézel ki? Milyen idősnek érzed magad?

Akkor még nem tudtam azokat az információkat, amiket, most tudok. Akkoriban senkinek nem volt birtokában ilyen tudományos dolog, mint mai világunkban. Ma már tudjuk, hogy mit kell enni-inni ahhoz, hogy megőrizzük fitalságunkat.

A legmodernebb tudományos kutatások bebizonyították, hogy a fitatalosságunk attól függ, hogy mennyi egészséges sejt van a szervezetünkben.
A kutatók rájöttek arra, hogy 40-60 év között a sejtek energiája csökken. Ebben az életidőszakban elveszítjük energiánk 50%-át. Sejtjeink, olyanok mint pici kis energia elemek. Ha elsötétülnek, akkor elkezdünk öregedni.

Azt is felismerték a kutatások során, hogy a kromoszómák végét kis sapka védi. Pont úgy, mint a cipőfűző végét is védi az a kis műanyag záró rész, a tok.

Ez a Telomer sapka.

A Telomer sapka a DNS végét védi, hogy ne támadhassa meg semmi. A Telomer a csecsemőnél még hosszú, és szép lassan kopik.
Ez a DNS végén található védő burok, a sejtosztódás közben is védi a DNS -t. A korunk előrehaladtával illetve életmódunk következményeként, ezek a Telomerek megrövidülnek, végül eltünnek. Sejtjeink pusztulásnak indulnak és testünk öregedni kezd. Amit anyósom jól érzett előre.

 


Mit gondolsz a korodhoz képest fiatalos a külsőd, vagy öregebbnek tünsz az éveid számánál?

A tudós kutatók megtalálták a megoldást arra, hogy, hogyan óvhatjuk meg a Telomereinket a kopástól, sőt azt is, hogyan tudjuk visszaépíteni.
Elisabeth Blackburn 2009-ben NOBEL díjat kapott a Telomerek működésének megfejtésért. Tudományos munkájának köszönhetően ma már tudjuk, hogy sokat tehetünk Telomerein hosszának megörzéséért, Visszaállíthatjuk épségüket!
A kulcs a Telomeráz névre hallgató enzim aktivizálása, ami arra hivatott, hogy folyamatosan építse, pótolja Telomereink végét.

 

  • Hogyan mozgosítsuk szervezetünkben ezt a rendkívül fontos enzimet?
  • Mit tehetünk azért, hogy intenzív munkára bírjuk és elérjük, hogy az öregedést okozó rövid Telomerek helyett a hosszúak kerüljenek tulsúlyba a sejtjeinkben?

 

A „FIATALSÁG TITKA” című könyve erre az égető kérdésre ad közérthető nyelvre átültetett választ!

Nézd meg Dr.William Amzallag professzor videóját a Telomerről!
https://www.youtube.com/watch?v=2Eh_KlGoSOg


 

Esetleg azt tapasztaltad, hogy az utóbbi időben a tested gyorsabban öregszik, mint korábban?

A FINITI javítja a mentális funkciókat, segíti a koncentrációt, és nem túloz, mint a koffein.
A FINITI® különleges összetevők keverékét tartalmazza, és jelenleg a Jeunesse legfejlettebb táplálék-kiegészítője. Nincs hozzáfogható jelenleg a világpiacon!
Ez a szabadalmaztatott keverék, a FINITI olyan gyümölcs- és zöldségkivonatok kombinációja, amelyek hozzásegít a lehető legjobb élethez! Piros bogyós gyümölcsökben gazdag botanikai készítmény.
60 kapszulát tartalmaz dobozonként.

 

Nem tartalmaz mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket.
Nem tartalmaz tojást, halat, kagylóféléket, tejterméket, mogyorót, csonthéjasokat, gabonát vagy szóját.

Ha szeretnéd megvásárolni itt teheted meg! Kattints ide!

Figyelem!

Van egy javaslatom!
Ha  tudni szeretnéd, hogyan tudsz kedvező áron ehhez a szuper termékhez hozzájutni írj nekem emailt:kapasedit55@gmail.com

 


 

Néz meg milyen csodás összetevőket tartalmaz ez a komplexum!

Astragalus Root Extract
Koenzim Q10
Fukoidán kivonat, Portukála kivonat és Béta 1,3/1,6, Glükán
Transz-Pterosztilbén (Pteropure®)
Gránátalma kivonat
Kevert Tokotrienol és Tokoferol Komplex (pálmagyümölcs)
Quercetin
N-acetil-cisztein
L-Karnozin
Kurkuma

 

 


 

 

 

FINITI TA65 KAPSZULA

Kiszerelés: 60 db / doboz

Egyik összetevője, a TA-65 bejut a vérkeringésbe, onnan a sejtbe, illetve a sejtmagba.
A kromoszómán bekapcsolja azt a bizonyos gént, mely idősebb korban már inaktív és elindítja a telomeráz enzimek gyártását.
Ez a szabadalmaztatott keverék, a FINITI olyan gyümölcs- és zöldségkivonatok kombinációja, amelyek hozzásegít a lehető legjobb élethez!
Élvezd az életet, mert csak egy van, sétálj, végezz aktív tevékenységet, táplálkozz egészségesen!

 


 

Ha úgy gondolod, hogy az itt leírtak hasznosak lehetnek neked és a családod számára, akkor hívj fel, vagy írj e-mailt, azért, mert akkor személyre szabott kedvezményeket tudok neked mutatni.
Ír ide! kapasedit55@gmail.com

Hívj fel! 06 30 473 7236

Írj messengeren: https://www.facebook.com/kapasedit/!

Ne maradj le a sok, új értékes információról, iratkozz fel a hírleveleimre, add meg legjobb e-mail címed!

Kérd el az Aloe Vera Tanulmányt!