ÁSZF

 

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

és

Adatvédelmi Nyilatkozat

 

Tájékoztatjuk, hogy  a draloevera.hu címen elérhető honlap használatával kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja, az alábbi, a Ptk. (2013. évi V. törvény) 6:77-6:81.§ alapján megírt általános szerződési feltételeket. Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket.

Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre. Az alábbi feltételekkel szabályozott szerződés a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

Üzemeltetői adatok:

 • Cégnév: Kapás Edit
 • Székhely: 2060 Bicske Csákvári út 13 K/2 ház
 • Adószám: 8323063923
 • Cégjegyzék szám: –
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elektronikus elérhetőség: kapasedit55@gmail.com
 • Telefonos elérhetőség: +36 30 473-7236 
 • Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: NAIH-133864/2017
 • Számlaszám: –
 • Nyilvántartásba vevő hatóság:
  Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
  1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C
 • A tárhely szolgáltató elérhetőségei:
  Szolgáltató neve: Tárhely.EU Kft.
  Székhelye: 1144 Budapest, Ormánság u. 4.
  Cégjegyzékszám: 01-09-909968
  Adószám: 14571332-2-42

Alulírott tudomásul veszem, és kifejezetten hozzájárulok, hogy Kapás Edit,  draloevera.hu  honlap tulajdonosa kezelje, nyilvántartsa az általam írásbeli, elektronikus vagy bármilyen más formában rendelkezésre bocsátott  adataimat, beleértve e-mail címem, keresztnevem, telefonszámom (az Adat).

Kapás Edit az adataimat (e-mail címem, keresztnevem, telefonszámom) nem közli semmilyen kívülálló harmadik féllel. Az adatközlés önkéntes és az általam történt visszavonásig áll fenn.

Az adatkezelés célja, kapcsolattartás, kommunikációs és termékismertető, valamint marketing anyagok, így különösen hírlevelek küldése.

Kapás Edit az adatokat ellenőrzött hozzáféréssel rendelkező adatbázisban tárolja Magyarországon és azt erre feljogosított személy kezeli, kizárólag a feljogosított használó férhet hozzá.

Kapás Edit az Adatot (keresztnév, e-mail cím, telefonszám) belső könyvtárába helyezi.

Kapás Edit minden tőle ésszerű elvárhatót megtesz annak érdekében, hogy az Adat biztonságát és titkosságát biztosítsa és jogi és technikai lehetőségek fejlődésével egyidejűleg fejleszti ehhez kapcsolódó eszközeit.

Az Adat tulajdonosa rendelkezik jogokkal az Adat időszakos felülvizsgálata és frissítése, törlése tekintetében.

Jelen nyilatkozatommal kijelentem, hogy jelen hozzájárulásomat önkéntesen, megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg.

Jelen Nyilatkozattal egyidejűleg tudomásul veszem, hogy draloevera.hu  honlapon látható termékek olyan vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek segítik megőrizni a test általános egészségét azáltal, hogy védenek a táplálkozási hiányosságok ellen. A készítmények nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást és kezelést.

A készítmények az orvosi kezelés kiegészítői! Konzultáljon kezelőorvosával, ha bármilyen egészségügyi panasza van!