TUDOD, HOGY ÉHEZIK A SZERVEZETED!

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=moSApMu4omU

Ha tetszett ez a videó, akkor iratkozz fel a YouTube csatornámra, ha pedig szeretnél mindig friss információkat kapni, akkor itt iratkozz fel!


Tudtad, hogy az élelmiszerek vitamin és ásványi anyag tartalma brutálisan lecsökkent?

 

Gödöllő egyetemA tudományos felmérési adatok azt mutatják, hogy brutálisan csökkent az élelmiszerek tápanyag és vitamin tartalma, az elmúlt években.

Íme egy hivatalos felmérés, melyet a Gödöllői Agrártudományi Egyetem készített.

 

 

Az 1990 és az 1966-os évet viszonyítva a mikroelem tartalom ennyi százalékkal csökkent:

 • búzánál 50%
 • árpánál 37,7%
 • kukoricánál 18,6%
 • répaféléknél 75%
 • burgonyánál 86,7%

 

Az 1990 és az 1966-os évet viszonyítva a vitamin tartalom ennyi százalékkal csökkent.

 • borsó 46,7%
 • tej 5%,
 • káposzta 10%,
 • sárgarépa 60%,
 • paprika 12%

Mit nevezünk egészségnek?

Egészség

Az egészség a „teljes testi – lelki és szociális jóllét”.

Ami viszont lényegesen megnövekedett a növényekben, a növényvédő szerek, a mesterséges tápoldatok kémiai összetevőinek, és a színezőanyagok mennyisége.
A fentieket végig gondolva, kiderül, hogy az igazi tápérték bevitele több mint tizedére csökkent, néhány évtized távlatában, és ezzel együtt, az ember egészsége drasztikusan romlott.

 

 


Lehet, hogy táplálékkiegészítőket kellene enned?

 

Tehát ami 150-200 évvel ezelőtt megfelelő táplálék volt, az, ma már nem az.  A környezet változása miatt pedig drasztikusan változik az igény a jó és egészséges összetételű tápanyagok irányába. Ez főleg az enzimek, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek iránti igény növekedésében tapasztalható, hiszen a jelenlegi szennyezett környezetben, és az élelmiszeripar salakanyagai miatt, a szervezet egyre leterheltebb, egyre nehezebben boldogul a feldolgozással. Az orvosok véleménye szerint, nem csoda, hogy az allergia, rák, stb. mind népbetegség lett, holott néhány száz éve nem is tudott róluk az emberiség.


Erre egy jó példa, egy népcsoport a Himalája térségében, mely az 1960-as évekig elzártan élt egy kis közösségben és csak azt ették, amit maguk megtermeltek. Példátlan egészségben éltek, hírét sem hallották a ráknak és egyéb  népszerű betegségnek.
Mivel fel lettek fedezve, kezdett betörni hozzájuk a civilizáció, minden termékével és életvitelével együtt. A népcsoport is kezdett modernizálódni és 10 éven belül ugyanazokkal a problémákkal, betegségekkel kezdtek küzdeni, mint a fejlett világ.


SZINTE BIZTOS, HOGY A MENNYISÉGIN TÚL, MINŐSÉGI ALULTÁPLÁLTSÁGBAN SZENVEDÜNK

TE IS, ÉN IS.

Az orvosok hamar rájöttek, hogy bár sokat eszünk, mégis keveset, de nem mennyiségileg, hanem minőségileg, ezért úgy is mondhatjuk, hogy a mai modern ember minőségileg alultáplált, tehát a szervezetünk minőségileg éhezik.

Ahhoz, hogy a 1970-es évek szintjén étkezzen bárki minőségileg, mennyiségileg legalább 5-10-szer annyit kellene egyen, pl. több kilogramm zöldséget, gyümölcsöt stb. Ezzel együtt természetesen 5-10-szer annyi felesleges salakanyagot is bevinne a szervezetébe, melytől már akár mérgezést is kaphatna, nem beszélve a nagy mennyiség okozta túlzott kalória bevitelről. Ez ugye értelmetlen és lehetetlen. Túl sok rizikófaktor van benne, hosszútávon pedig életveszélyes.

Ma rengeteg fajta táplálék-kiegészítő létezik, melynek célja, hogy pótolja azt, ami hiányzik a szervezetből. De nagyon nem mindegy, hogy milyet fogyasztasz, ebből a hatalmas kínálatból.


Minek egyek vitamint, nics nekem semmi bajom! ….mondják nekem sokan.

Az embereknek két fajtája van, egy, aki fogyaszt táplálékkiegészítőket, étrend -kiegészítőket, akár ideiglenesen, akár huzamosabb ideig, és a másik, aki tiltakozik ellene.

Azért mondtam az előbb, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyet választasz, mert a táplálék-kiegészítők legnagyobb hátránya, hogy ha természetes forrásból származik is, de az lehet génmódosított.
Valamint különböző növényeket alkotó elemeire bontanak, majd ezekből az alkotó elemekből mesterségesen egy új anyagot hoznak létre, egy por formájában és ezt adják el egészséges étrend -kiegészítőnek.

Ez mennyire természetes? Nyilván semennyire vagy csak elenyészően.
Pedig a jó táplálék-kiegészítők egy része képes egy egész főétkezést is helyettesíteni. Ezek úgy vannak összeválogatva, hogy mindenből az optimális mennyiséget tartalmazzák.


Mi az optimális mennyiség, az étrend -kiegészítőknél?

A táplálék kiegészítő ellenzői – legtöbben rosszul informált emberek, azt vallják, hogy csupán kellően sok zöldet kell enni és nem szükséges semmilyen kiegészítő. Ennek a gondolatnak kettő szépséghibája van.

 • Az egyik, hogy ma már lehetetlen annyi zöldséget megenni, amennyi hozni tudná a 20-30 évvel ezelőtti vitamin és ásványi anyag szintet.
 • A másik, hogy az összes zöldség szennyezett. Tele van gyomirtóval, növényvédő szerrel, nyáron is melegházi paradicsomot lehet enni.

Logikusan gondolkodva, be kell látni, hogy a jövő hosszú távon, figyelembe véve a bolygónk túlnépesedését, a táplálék-kiegészítők fogyasztásának irányába mozdul el. Ezt alátámasztják az orvosi és egyéb tudományos fórumon olvasható, a betegségek okát kereső kutatási eredmények.
Az Egyesült Államokban és Japánban  ez már előrehaladott állapotban van, Európa konzervatívabb, de itt is teret hódít ez a tendencia, csak idő kérdése. Az a kérdés, hogy te előrelátó vagy, elébe mész a problémának, keresel egy megoldást, vagy megvárod míg rákényszerülsz.

Ha nem töltöd fel magad vitaminnal, ásványi anyaggal. nyomelemmel, akkor lehet, hogy életed utolsó részét, ágyban fekve, gépekre kötve fogod eltölteni.
Mi van han fog működni az egészségügyi ellátó rendszer? Gondoltál már erre? Egy csomó betegséget meg tudsz előzni!


Aki hosszabb távon biztonságosan szeretne táplálék-kiegészítőket fogyasztani, annak érdemes felkeresnie természetgyógyász orvost, természetgyógyászt, vagy tapasztalattal, rutinnal rendelkező szakembert például egy okleveles táplálék-kiegészítő tanácsadót. Az ilyen szakemberek rendelkeznek szükséges tudással, termékismerettel. Képesek megbízható, korrekt, személyre szabott diétát, életmódváltást, szükséges táplálék-kiegészítőket ajánlani.


 

Szempontok, amelyek alapján érdemes étrend-kiegészítőt választani.

1. Szerves forrású-e? – (valóban növények, gyümölcsök szárított porából áll)

2. Bio termesztésű-e? – (nem okoz allergén reakciót, ha vegyszermentesen termesztik)

3. Tartalmaz-e kiegészítő vegyszereket? – ( Pl.: tartósító, térfogatnövelő, állományjavító, színezőanyag, édesítő, ízfokozó)

4. Hány komponensű? – (vagyis hányféle vitamint, antioxidánst, ásványi anyagot, tartalmaz, hányféle gyógynövényből készül)

5. Mennyi a hatóanyagtartalma milligrammra lebontva? – (híg vagy tömény a készítmény)

6. Mi a hordozóanyag? – (műanyag-e, vagy valamilyen természetes anyag, méhviasz, zabkorpa a hordozó)

7. Milyen minősítései vannak?


 

 

Kóser minősítés

A Jeunesse táplálék-kiegészítői minden itt felsoroltnak tökéletesen megfelelnek.
A Jeunesse rendelkezik a világ összes minőségbiztosításával, amiket évről évre megújít.

 

 

 

A termékeiben a vitaminok és ásványi anyagok szerves kötésben vannak, ami biztosítja a magas biohasznosulást. Én is ezeket használom már évek óta, hálás is vagyok érte, sok pozitív tapasztalatom van. A környezetemben sok embernek javítottak az egészségi állapotán. A világon 150 országban, 11 éve bizonyítottak ezek a termékek.


Melyik a legfontosabb étrendkiegészítő?
Aloe Vera metszet

Aloe Vera

A tapasztalatom szerint a világhíres Aloe Vera Gél, segíti az összes vitamint és ásványi anyagot a leghatékonyabban felszívódni. Azért  mert ez prebiotikum is.
A prebiotikum  a probiotikumok tápláléka, és ha jól tartjuk a felszívódást segítő jótékony bacikat, akkor ezek jól szaporodnak.
Ha jól szaporodnak, akkor szép összefüggő felszívó felületet képeznek, ahol tökéletes a biohasznosulás. Nem mindegy, hogy a tápanyagok teljesen, vagy csak töredékük szívódik fel vagy még az sem.
A jó minőségű étrend- kiegészítők pont ezért általában nem olcsók, viszont ezek valóban felszívódnak. Gondold végig, ha kiadsz egy értékes termékre mondjuk 10.000.-Ft-ot, nem mindegy, hogy minden felszívódik, vagy csak 1.000.-Ft értékű, és 9.000.-Ft-t kidobtál az ablakon.
Beszéltünk a cikk elején arról, hogy megfelelő ásványi anyag és vitamin bekerüljön a szervezetedbe, több kiló almát, céklát, citromot, spenótot  és ki tudja még mi mindent kellene megenned naponta. Ha ezt a sok kiló gyümölcsöt összeszorozzuk, biztos, hogy el kellene költened legalább 5.000.-Ft-ot naponta ezekre. Ezt ha összeszorozzuk 10 napra, az ásványi anyag és vitamin szükségleted ára, bizony több mint 50.000.- Ft lesz.
Ezt fizikailag megenni is nehéz, szinte lehetetlen, és legalább bank igazgatónak kell lenned, hogy ezt győzd anyagilag. Ezzel szemben, egy profin összeállított étrend -kiegészítő 10 napos adagja mindössze 11.700.-Ft, és ezt könnyen meg tudod enni.

 


 

Speciális étrend-kiegészítő azoknak, akik nehezebben tudnak elaludni és ezért nappal fáradtak!

Nappali vitamin komplex

Egyik nagyon komoly táplálékkiegészítő készítménye az AM -PM multivitamin és ásványi anyag tabletta. Ennek a felszívódása mindig, mindenkinél, mindenkor megtörténik, mert nanotechnológiával készítik, benne a vitaminok és ásványi anyagok kelatos (szerves) kötésben vannak. Azoknál a személyeknél és felszívódik, akiknek hiányos bélflórája van.

AM egy innovatív formula, ami nem csak vitamin-ásványi anyag és enzim komplex, hanem arra is képes, hogy kikapcsolja azokat a géneket amik éjszaki pihentető alvásért felelősek. Így nappal energikus lehetsz, teljes erőbedobással végezheted a teendőidet.

 


Speciális étrendkiegészítő azoknak, akik nem tudnak jól és pihentetően aludni!
Tudtad, hogyha keveset alszol, hajlamosabb lehetsz a hízásra?

Éjszakai vitamin komlpex

A tanulás is sokkal nehezebb, ha nem alszol eleget és jól. A családban a tűrőképességed is mélypontra süllyedhet, például üvöltözhetsz a családtagjaiddal, ha kialvatlan vagy. Az alvás nem egy felesleges időtöltés!
A kialvatlanság egy életveszélyes dolog, főleg, ha ébren töltött éjszaka után autót vezetsz. Az alvás, az felelős emberi magatartás. Ki kell pihenni magunkat!
Ehhez tud hozzájárulni az, az innovatív táplálék kiegészítő, ami azon túl, hogy ellát éjszakára a szükséges vitamonokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és probiotikumokkal, még arra is képes, hogy kikapcsolja a nappali energiáért felelős géneket és bekapcsolja az éjszakai pihentttő alvásért felelőseket.

 

Nézd meg ezt a videót, hogy megtudd, hogyan működik a biológiai óránk!

 

 

AM, nappali és PM éjszakai multivitamin, havi adagjának az ára ahhoz képest, hogy mit tud mindössze 84.94 EUR/ db.
Figyelj rám! Én tudok neked abban segíteni, hogy ezt a fantasztikus, modern étrend-kiegészítőt 50%-al vagy ettől, jóval olcsóbban megkapd. Akár egy kávé áráért naponta, ennyit megér az egészséged igaz?

 


Amennyiben komolyan gondolod, hasznosak neked és a családod számára, akkor hívj fel vagy írj e-mailt, azért mert akkor további személyre szabott kedvezményeket tudok neked mutatni.
Ha kérdésed merült fel az itt leírtakkal kapcsolatban, Ír ide! kapasedit55@gmail.com

Írj messengeren: https://www.facebook.com/messages/t/kapasedit

Regisztrálj be a privát Facebook csoportomba kattints ide!

Nézd meg a Facebook oldalam, sok értékes információhoz juthatsz itt hozzá, kattints ide!

Iratkozz fel a YouTube csatornámra, ahol sok kis hasznos videót találsz. Kattints ide!

Ha van Instagram fiókod kövess be engem itt!

 

Iratkozz fel itt a hírleveleimre, hogy ne maradj le a sok, fontos információról, és ráadásként elküldöm az Aloe Veráról készített tanulmányt!