Ki szeretne öreg, ráncos, csúnya és kiszolgáltatott lenni?
Én biztos nem.


Manapság teljesen egyértelmű, hogy az antioxidánsok szervezetünkre gyakorolt hatása rendkívül jó. Mi az antioxidáns?

Olyan vegyület, ami a sejtek anyagcsere folyamatai során keletkező, káros szabad gyököket hatástalanítja.
Az antioxidáns olyan anyag, ami az oxidációt késlelteti vagy gátolja. Az antioxidánsok egy részét a szervezet termeli, de ha kiegyensúlyozottan táplálkozunk, megsokszorozhatjuk bevitelüket a szervezetünkbe. Egészséges testben elegendő antioxidáns termelődik a szabad gyökök hatástalanításához.


Mit jelent a szabad gyök?

A szabad gyök, minden olyan atom vagy molekula, amelynek egyetlen párosítatlan elektronja van a külső héjban. A test sejtjeinek energiatermelő anyagcsere folyamatait oxidációnak nevezik. Anyagcserénk melléktermékeként szervezetünkben szabad gyökök keletkeznek. Ezek károsítják a sejtmembránokat, rombolják a DNS-t, általában fő okozói az öregedéssel együtt járó fizikai, testi hanyatlásnak.
Idős korban, illetve betegség, vagy stressz esetén, azonban a szabad gyökök száma megnő, és ha a szervezet nem tud elegendő antioxidánst mozgósítani ellenük és ez oxidatív stresszhez (öregedéshez) vezet.
Toxikus hatás jöhet létre a sok szabad gyök miatt,  amiknek számát a szervezetben felgyülemlett méreg anyagok is szaporíthatják. Együttes erővel, nagyon károsíthatják a sejt összes alkotó elemét.
Az antioxidánsokra azért van szükség, hogy ez a romboló folyamat ne indulhasson el.
Idős korban, vagy betegség esetén, szervezetünk a táplálékból nem tud elegendő antioxidáns vitamint előállítani, ezért külső forrásból, célszerű táplálék-kiegészítőből fedezni a szükségletet.


Mi lehet a megoldás?

RESERVE gyümölcsök

A RESERVE antioxidáns értékű, nap érlelte gyümölcsök elegye,

Resveratrol-al dúsítva!

 

  • Az antioxidánsok, sejtjeink oxidációs folyamatait lassítják.
  • Kiváló gyulladáscsökkentők, immunrendszert erősítők.
  • Ez egy öregedésgátló, roboráló flavonoid bomba.
  • Segíti a vérképződést, támogatja a szervezet vas szintjét, legyőzhető vele a fáradtság.
  • Teljesítmény fokozó, mert sok energiát biztosít.

Ezt a legerősebb antioxidáns hatást, a benne lévő 5 hatásos szuper-gyümölcsnek köszönheti.

  • Gránátalma
  • Aloe Vera
  • fekete áfonya
  • sötét vadcseresznye
  • acai

Dúsítva van szőlőmag kivonattal, 50% Resveratrol-al, ami plusz hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
Mindenkinek ajánlott, piros bogyós gyümölcsöket tartalmazó gélből, napi 1-2 tasak.

A RESERVE gyümölcspüré Resveratrollal
Nézd meg ezt a rövid kis videót róla!

 

 Mi a Resveratrol?
Átmegy a sejtek falán, és a sejten belül is megköti a szabad gyököket.

Egy természetes vegyület, amely megtalálható a vörös szőlő héjában, (héj második, harmadik sorában) a japán oromfűben (polygonum cuspidatum) faeperben, málnában, áfonyában, keserűfűben, földimogyoróban, áfonyában, kakaóban, étcsokoládéban.
Erőteljes antioxidáns, amelyet egyes növények termesztenek, hogy megvédjék magukat a környezeti stressztől.  Azok, immunválaszként termelt vegyülete, mely a fertőzésektől védik a növényt. Mennyisége az éghajlat, a talaj és a növénykezelés függvénye.
Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket, amelyek feltételezhetően az öregedés okai.

A Resveratrol jelen van a szőlő magjában és őrleményében, koncentrált formában.
A Resveratrol védi a sejt DNS-ét. Ez egy erős antioxidáns. Az antioxidánsok segítenek megvédeni a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól.
A szabad gyökök instabil atomok, amelyek szennyezés, napfény, stressz és testünk zsírégetése során jönnek létre, amik később rákhoz, öregedéshez és az agy degenerációhoz vezethet.
A Resveratrol egyfajta DNS- és enzimszabályozóként funkcionál, ezt a hatását pedig különösen a szervezet öregedésgátlása szempontjából érdemes kiemelni.
Az epigenetikai kutatások során kimutatták, hogy a Rezveratrol javítja a sejtek közötti kommunikációt, ezáltal segíti a sejtmegújulási folyamatokat és hozzájárul ahhoz is, hogy a szervezet hatékonyan küzdjön a nem megfelelően működő sejtcsoportok helyreállításáért.
A Rezveratrol képes átjutni a vér-agy gáton is, ami még inkább hozzájárul hatékonyságához.
A Resveratrolt számos egészségre gyakorolt hatása miatt népszerűsítették, csökkenti a koleszterinszintet, védi a szív és érrendszert, véd a vérrögök kialakulásától, amelyek szívrohamot okozhatnak és strokehoz vezethetnek.Azt ajánlom fogyaszd, ha neked
ízületi fájdalmad,  gyulladásod, allergiád, krónikus fájdalmak gyötörnek, csontritkulásod, szív és érrendszeri betegséged, érelmeszesedésed, prosztata problémád, cukorbetegséged, változókori problémád, alacsony vérnyomásod, hasmenésed, bélférged, kellemetlen a leheleted, vagy vashiányod van.


Rendkívül hatékonyan védi a bőrt, erősíti a kollagént és elasztint ( ezek kötőszöveti rostok, a fehérje alkotó elemei, amik mindenhol megtalálhatók a testben, segítségükkel a bőr szerkezete megújul, rugalmassága fokozódik, a ráncok száma csökken, megjelenésében és működésében is fiatalabbá válik a bőr).


Erősíti a hajat, javítja az erek vérellátását, megakadályozza az artériák elmerevedését, ezáltal a szívroham és szélütés kialakulását, visszafejleszti az érelmeszesedést, szabályozza a koleszterin és lipid (zsírsav, sejthártya alkotója) szintet, valamint, a vérnyomást, segíti a légzést, erősíti és óvja a szemet.
A sejtek egészségesek, akkor az egész test egészséges.


Érdekességként elmondom, hogy milyen érték jelzője van a magas antioxidáns értékkel bíró gyümölcsöknek.

Én soha életemben nem hallottam az ORAC értékről. Mi ez?

Oxigén Radical Absorbance Capacity (Oxigéngyök elnyelő képesség)
Egy olyan jelző, amely megmutatja, hogy egy antioxidáns anyag milyen mértékben gátolja meg a szabad oxigén-gyökök káros hatását.


 

Kattints ide a további részletekért, ha szeretnéd, itt meg tudod vásárolni!  https://draloevera.jeunesseglobal.com/hu-HU/reserve

Mennyiben szeretnéd, 40%-al kedvezőbb áron megkapni ezt a szuper erős gyümölcs pürét, akkor írj ide: kapasedit55@gmail.com
Vagy hívj fel:06 30 473 7236


Ha még nem lennénk ismerősök a Facebook on akkor jelölj be!

Írj messengeren: https://www.facebook.com/kapasedit/

Iratkozz fel a hírleveleimre, hogy ne maradj le a sok értékes információról! Tudj meg többet!


 

Wikipedia:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%A1n%C3%A1talma
https://en.wikipedia.org/wiki/Free-radical_theory_of_aging
https://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tkt/oxford-typotex-kemiai/ch01s26.html