Ha a #csiga elsuhan melletted, ha eldőlsz mint a #bot, és ha csikorognak a #fogaskerekek ez itt és most Neked szól! - Dr. Aloe Vera

Ha nem szeretnéd. hogy a csiga megelőzzön, akkor íme a fizikai és szellemi erőnlétet növelő, természetes növényi eredetű táplálék kiegészítő.

A két régóta ismert és használt gyógynövény a Ginseng és  az Arany chia, rendkívüli hatásait kihasználva energiát biztosít a szervezet számára, illetve növeli az állóképességet.

A Távol-Keleten és Szibériában honos Ginseng emberemlékezet óta egyedülállóan hatásos energiaserkentő.
Megfelelően adagolva fokozza az agytevékenységet, emeli az adrenalin-kibocsátást, jelentősen csökkenti a vér tejsavszintjét és késlelteti a fáradtság megjelenését.

 

Az USA délnyugati részén az őslakosok évszázadok óta használják az Arany chiát, mint energiaserkentő, életfenntartó gyógynövényt.

 

 

A Forever Gin-Chia olyan, mint egy “energia-bomba” Egyszerre tartalmazza mindkét gyógynövényt, így szinte minden egyéni igényt is kielégítő, széles körű alkalmazást biztosít. Különösen ajánlott sportolók részére, illetve erős szellemi igénybevétel esetén, valamint kiváltható vele a rendszeres kávéfogyasztás is.
Nagyon tápláló és kiváló energiaforrás.

Forrás: Aloe Vera növény mely ápol és …….

Ha többet szeretnél tudni írj ide: kapasedit55@gmail.com
Írj:messengeren: https://www.facebook.com/messages/t/kapasedit
Hívj telefonon: 06-30-473-7236