Ha nem szeretnéd. hogy a csiga megelőzzön, akkor íme a fizikai és szellemi erőnlétet növelő, természetes növényi eredetű táplálék kiegészítő.

 

Megoldódott az élet rejtéje?

Telomer

 

A telomer (vagy teloméra) a kromoszómát alkotó DNS-szál két végén található rövid, többszörösen ismétlődő szakasz.(Wikipédia)

 

 

 

Szerepe kettős:

 • megakadályozza, hogy a kromoszómavégek összetapadjanak
 • a sejtosztódás során védi a DNS-t a folyamatos rövidülés káros hatásaitól

Működése:

A sejtek minden egyes osztódása során a kromoszómák DNS-láncának vége valamelyest rövidül, oka pedig a DNS másolásáért felelős DNS-polimeráz enzimek hiánya. Ha a Telomeráz enzim hiányzik, akkor a DNS -ek hosszabbítása leáll.

Amíg azonban csak a géneket nem tartalmazó telomér régió rövidül, addig a DNS nem károsodik. Telomerek „molekuláris sapkaként” szolgálnak, megvédve a kromoszómákat a lebomlástól. Minél hosszabb tehát a telomersapka, annál több osztódásra képes a sejt anélkül, hogy génkészlete sérülne.
Súlyosbítja a helyzetet az, hogy a telomer védősapka nélkül maradt kromoszómákat, semmi sem gátolja meg abban, hogy végeik összekapcsolódjanak, és ezzel teljes genetikai káoszt teremtsenek.
E két tényező következménye az, hogy az újonnan keletkezett sejtek életképtelenek és további osztódásra alkalmatlanok lesznek.
A Telomerek egy cipőfűző végéhez hasonlóan elkezdenek kopni, és ha leáll a sejtek szaporodása, akkor beindul az örgedés.
A nagyobb baj az, hogy ezzel a folyamattal a hibás sejtek környezetében lévő, egészséges sejtek is rongálódnak, és ezáltal felgyorsul az öregedés.


Hogyan fékezhetjük meg ezt a sejthalálozási sorozatot?

A biológiai óránk szabja meg, hogy milyen hosszan élhetünk. Ha a telomerek rövidülését megakadályozzuk (ill. visszapótoljuk a hiányzó részt), a sejtek élettartama elméletileg végtelenre nőhet, a szervezet halhatatlanná válhat.

 

Elodázható az öregedésből adódó elhalálozás? 

Szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt a videót. Dr.William Amzallag professzor elmagyarázza, hogyan tudunk javítani egészségi állapotunkon, temészetes úton. Néz meg ezt a videót!  https://www.youtube.com/watch?v=2Eh_KlGoSOg&feature=youtu.be

 

 


FINITI TA65 KAPSZULA, egy csoda!

A FINITI® különleges összetevők keverékét tartalmazza, és jelenleg a világon , a Jeunesse legfejlettebb táplálék-kiegészítője. Ez a szabadalmaztatott keverék, a FINITI, olyan gyümölcs- és zöldségkivonatok kombinációja, amelyek hozzásegít a lehető legjobb élethez!

 

 • Természetes úton aktiválja a lerövidült telomerek meghosszabbításához szükséges enzimet, a telomerázt.
 • A sejtöregedést késlelteti, ide értve az immunsejteket is.
 • Védelmet nyújt az összes sejtünk számára az oxidatív stresszel szemben.
Nem tartalmaz mesterséges színezékeket vagy tartósítószereket.Nem tartalmaz tojást, halat, kagylóféléket, tejterméket, mogyorót, csonthéjasokat, gabonát vagy szóját.

Egyik összetevője, a TA-65 bejut a vérkeringésbe, onnan a sejtbe, illetve a sejtmagba. A kromoszómán bekapcsolja azt a bizonyos gént, mely idősebb korban már inaktív, és elindítja a telomeráz enzimek gyártását.

Figyelmeztetés: Várandós és szoptató nők, valamint ismert egészségügyi körülményekkel rendelkező személyek mindenképpen kérjék ki orvosuk véleményét, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt felvesznek az étrendjükbe. Használata 25 év feletti felnőtteknek javasolt.

 


 

A FINITI ezeket a szuper anyagokat tartalmazza:

 • Astragalus Root Extract
 • Koenzim Q10
 • Fukoidán kivonat, Portukála kivonat és Béta 1,3/1,6, Glükán
 • Transz-Pterosztilbén (Pteropure®)
 • Gránátalma kivonat
 • Kevert Tokotrienol és Tokoferol Komplex (pálmagyümölcs)
 • Quercetin
 • N-acetil-cisztein
 • L-Karnozin
 • Kurkuma

 

Astragalus, (Ugrócsont) Észak-Amerikában elterjedt olyan növény, amelyet évszázadok óta használjnak a hagyományos kínai orvoslásban is különféle rendellenességek kezelésére.
Az Astragalus gyökér kivonatai különféle fitokémiai anyagokat tartalmaznak , mint például a szaponinok és az izoflavon flavonoidok. Az astragalus gyökérkivonatai felhasználhatók levesekben, teákban, vagy kapszulákban kaphatók.
A régóta ismert és használt rendkívüli hatásait kihasználva energiát biztosít a szervezet számára, illetve növeli az állóképességet.

 

Koenzim Q10, általánosan ajánlott, ha szívelégtelenségben, szívizomgyengeségben, magas vérnyomásban vagy szívritmuszavarban szenvedünk. Fontos szerepe van a fogak és a fogíny egészségének karbantartásában, de védi az idegeket és segítségével még a rák és a különböző szívbetegségek is megelőzhetőek. Az egész szervezet energiával való ellátását ez a koenzim szabályozza. A Q10 egy katalizátor, mely szabályoz és felgyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat.
Legnagyobb hatását klinikai tesztek alapján a szabadgyökök lekötésében fejti ki, ezáltal megakadályozza a rákot okozó sejtek elszaporodását. Fontos szerepet tölt be oxigén-szállítóként a légzési láncban is. Kedvező hatását mutatták ki a szívritmus-zavarok kezelésében, a vérnyomás és az érelmeszesedés csökkentésében.
Az immunrendszer erősítésére is kiváló. Serkenti az agyműködést és jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában is.
A q10-et a szervezetünk 25-30 éves koráig képes önmaga előállítani, de e kor után a szintje hanyatlani kezd, így muszáj pótolni. Hiánya következtében betegségek alakulhatnak ki.

Fucoidan kivonat, segítségével jó eredményeket értek el az öregedés folyamatának lassításában is.  Barna moszatfajták leveleinek külső rétegében található, mely anyag védi a növényt a környezet hatásaitól. Több mint 50-féle nyomelemet, C, E és B-vitaminokat, szelént, béta-karotint, jódot, kalciumot és vasat tartalmaz, melyek szükségesek a megfelelő hormonális és immunműködéshez.
A glükánok, az élesztő sejtből származnak, és drámai módon fokozzák a makrofágok (immunsejtek, ők takarítják el, a sejt törmeléket, idegen sejteket) aktivitását és a gazdaszervezet nem specifikus immunválaszát a különféle bakteriális, vírusos, gombás és parazita fertőzésekre. A béta-glükán erősíti, az immunrendszer működését, véd a fertőzések ellen, pozitív hatással van a sejtek regenerációjára, antioxidáns forrás, így szerepet játszik a szabad gyökök megkötésében.

Transz-Pterosztilbén, a pTeroPure a transz-Pterostilbene természetének azonos formája. A kék áfonyában található pTeroPure elősegíti az egészséget és a jólétet. Ezek a táplálék-összetevők  természetesen előforduló molekulák, amelyek beilleszthetők az étrendbe, jó táplálék-kiegészítő termékek és funkcionális élelmiszerek.
A rezveratrolhoz hasonlóan, a pterostilbene, fitoalexinek csoportjába tartoznak, amelyeket a növények természetes úton termelnek, ha kórokozók támadják meg őket, mint például baktériumok vagy gombák. A pterostilbene és a resveratrol farmakológiai tulajdonságai nagyon hasonlóak.
A pterostilbene bizonyos bogyókban megtalálható (pl.áfonya, vörös áfonya és szőlő), így ezeknek a kis gyümölcsöknek a fogyasztása segítheti, javíthatja az egészséget. A kutatók szerint, ez a két vegyület szinergikusan működik, támogatva azt az elméletet, hogy a Pterostilbene- Resveratrol kombinációja egy készítményben talán hatékonyabb, mint ezen összetevők használata külön-külön.

 

Én két (2) kapszulát fogyasztok, naponta kétszer.

 

FINITI ára: EUR: 172.05

Amennyiben szeretnéd megvásárolni, koppints ide! https://draloevera.jeunesseglobal.com/hu-HU/finiti


Útóirat:

Ha úgy gondolod, hogy  ezek a termékek hasznosak lehetnek neked és a családod számára, akkor hívj fel vagy írj e-mailt, azért, mert akkor személyre szabott kedvezményeket tudok neked mutatni. Írj ide:kapasedit55@gmail.com

06-30473-7236

kapasedit55@gmail.com

Írj messengeren: https://www.facebook.com/messages/t/kapasedit

Regisztrálj be a privát Facebook csoportomba kattints ide!

Nézd meg a Facebook oldalam, sok értékes információhoz juthatsz itt hozzá, kattints ide!

Iratkozz fel a YouTube csatornámra, ahol sok kis hasznos videót találsz.Kattints ide!

Ha van Instagram fiókod kövess be engem itt!

Iratkozz fel a hírleveleimre, add meg a legjobb e-mail címed!


 

Forrás:
Maruyama H, Tamauchi H, Hashimoto M, et al. Suppression of Th2 immune responses by Mekabu fucoidan from Undaria pinnatifida sporophylls. Int Arch Allergy Immunol. 2005;137(4):289-294.
Yang M, Ma C, Sun J, et al. Fucoidan stimulation induces a functional maturation of human monocyte-derived dendritic cells. Int Immunopharmacol.2008;8(13-14):1754-1760.
“Az 1,3 béta-glükánokként ismert szénhidrát polimerek figyelemre méltó hatással vannak az immunrendszerre- stimulálják a daganatellenes és antimikrobális aktivitást a makrofágok és más fehérvérsejtek speciális receptoraihoz kötődve és aktiválva azokat.”

Sir William Dunn
Oxfordi Egyetem

(Myra L. Patchen, PhD. Kísérletes Hematológiai és Sugártani Intézet USA)