Hogyan legyen energikus a gyereked az iskolakezdéskor, és hogyan tudjon jobban koncentrálni az órákon?
Vigyázat gyerekkel vagyok!

A hideg érkeztével az őszi ködös időben, az allergiás megbetegedések, és az asthma is aktivizálódhat. Sok más betegség is leselkedhet, mint pl: ( tüszős mandulagyulladás, vagy ősszel, télen Calici-, Rota vírus fertőzés, és az influenza, de még az is előfordul, hogy agyhártyagyulladást kap valaki).
Nagyon kevesen tudják, hogy az immunrendszerünk 70%-a azon múlik, hogy milyen a bélflóránk és az emésztőrendszerünk.

FOREVER Active Probiotic

A jelenlegi kutatások szerint, 2 kg bélbaktérium él velünk, ez közel 5-6000 különböző fajt jelent. Táplálkozásunkkal ezt a sokféleséget képesek vagyunk befolyásolni jó és rossz irányba egyaránt. Ha a mérleg nyelve a rossz baktériumok irányába billen, előfordulhatnak figyelmeztető jelzések a szervezetünkben, gyulladások formájában. Jó hír, hogy tudunk változtatni, növelhetjük a jótékony baktériumok számát a káros baktériumokat pedig visszaszoríthatjuk. Erre, remek megoldás a több különböző jótékony baktérium törzset, és nagyon magas csíraszámban tartalmazó FOREVER Active Probiotioc ! A lényege abban a kapszulában rejlik, amiben ezek a jó bacik utaznak. Ez a kapszula, úgynevezett saválló köpenyt biztosít számukra, melynek segítségével biztonságosan átjutnak a gyomorban található savas fürdőn.

A legelső és egyik legfontosabb, a bélflóra helyreállítása, hogy annak épsége rendben legyen, a másik, hogy nagyon nem mindegy, mit eszel, hogyan táplálkozol.

Ezeket a jótékony bélbacikat, etetnünk is kell! Ha jól tartjuk őket megvédenek minket a betolakodóktól, a káros baktériumoktól, baciktól, vírusoktól! Imádott eledelüket prebiotikumoknak hívják. Prebiotikumok, friss rostok, a bio zöldségek. Ezeket fogyasztjuk akkor, kitisztítjuk a bélbolyhokat, és a tiszta bélrendszerben azonnal felszívódnak a vitaminok.

Aloe Berry Nectar

A FOREVER  Berry Nektár, ilyen bio zöldség lé. Natúr stabilizált Aloe Vera gél, dúsítva C-vitaminnal, almával és tőzegáfonyával. Fantasztikus finom íze miatt, nagyon népszerű a gyerekek és a felnőttek körében.

 

 

 

 


Fontos, hogy a ma már ásványi anyagokban és vitaminokban szegény étkezésünket kiegészítsük vitamin komplexekkel és étrend kiegészítőkkel.
Ez az első lépés, amit megtehetsz az immunrendszered hatékony működéért.
Én ezeket az étrend kiegészítőket és vitaminokat használom a sok éves tapasztalatok alapján.

Vitamin komplex:

 

Daily vitamin

Daily vitamin

Daily:
A nagyobb gyerekek és a felnőttek számára olyan vitamin komplex, ami 55 különböző tápanyagot, vitaminokat, és ásványi anyagokat tartalmaz aloéval kombinálva.

A-tól a D- vitaminig minden vitamin és a cinktől a rézig minden ásványi anyag megtalálható benne, melyek biztosítják az

Immunrendszer, idegrendszer, csontozat, izomfunkciók, szellemi frissességet, vérképzést, ingerületátvivő rendszer, hormonrendszer normál működését.
Mind természetes hatóanyagként van benne, egy speciális gyors szárítási eljárással készülnek, ami által bennük marad minden hatóanyag.
Természetes összetevők:

(almapor, céklapor, pirospaprika por, paradicsom por, eper por, tőzegáfonya por, acerola por, káposzta por, spenót por, hagyma por, mangosztán por, acai por, földiszeder por, pomegránát por, fekete áfonya por, brokkoli por, kelkáposzta por, sárgarépa por, tökmag por, szőlő por), C-vitamin)

Kids vitamin

Kids vitamin

Kids:
A kicsi gyerekeknek, de persze a felnőttek számára is ajánlott termékben, 20  friss zöldség és napon érlelt gyümölcs por  található. Gyors szárítási technológiával dolgozzák fel, és így megvédik az értékes fitonutrienseket, vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket. Legígéretesebb mellékhatások nélküli betegség megelőzők.

Ez is sok ásványi anyagot tartalmaz.
Összességében segítik a sejtek normál anyagcseréjét. A megfelelően táplált gyermek egészségesebb, jobban fejlődik, gyorsabban tanul és jobban érzi magát.


Ennek a vitamin komplexnek egy havi ára: 4.941.-Ft.

Hogyan tudod megvenni kedvezményesen?

Amennyiben felhívsz, vagy írsz nekem, megmutatom, hogyan tudod ezt 736.-Ft-al, olcsóbban megvenni.

Email címem: kapasedit55@gmail.com

Telefon:06-30-473-7236


Jobb oldalon kérd el az ajándék tanulmányunkat!


Kapcsolódó témák:

Immunerősítők:

Probiotikumok: