A Méhpempő a hosszú élet titka? - Dr. Aloe Vera

 

Úgy tartják, hogy a méhkirálynő hosszú életének titka a méhpempő.

A méhek tápláléka, a méhek ajándéka az emberek számára!  Életünk minőségét javítja.

Gondoltad volna, hogy Arizona magaslati fennsíkjain működik a világ egyik legnagyobb méhészete? A méhkaptár kincsei, és az Aloe Vera, a természet újabb csodálatos ajándéka.
Ennek a területnek rendkívül gazdag növényvilága, legideálisabb hely a méhészetre. Az itteni méhek által termelt alapanyagból a lehető legtisztább méhészeti termékek készíthetők. A FOREVER méhkaptár termékei a tisztaságuk miatt, egyedülálló minőségűek az egész világon.

 

 

Méz, Méhpempő, a Propolisz és a Pollen 

 

 

FOREVER vegyes virágméz

Amézet már ősidők óta nagy becsben tartják, jótékony és tápláló hatásáért. Ez az összetett nektár nem csak édes, hanem hasznos természetes energiaforrás, segíti az anyagcserét. Kitűnő édesítő és ízesítőszer, teákba és süteményekbe. Természetes antioxidáns, mely védi a szervezetünket a szabad gyökök károsító hatásától, védelmet nyújt a baktériumok ellen is. Gyulladásgátló hatású é segíti a sebek gyorsabb regenerálódását. Ebből a szín-arany mézből egy evőkanál 70 kalóriát tartalmaz, nincs benne zsír, se tartósítószer.
Ennek szín arany, tiszta vegyes virágméznek az ára:7.830.- Ft

 

 

 

 

FOREVER Propolisz

A méhek propoliszt termelnek, összegyűjtik és arra használják fel, hogy bevonják vele a méhkaptárt, így védik magukat a baktériumoktól. A propolisz csíraölő képessége folytán természetes fertőtlenítő. A méhpropolisz, az eddig ismert leghatékonyabb természetes antibiotikum. A népi gyógyászat régóta ismeri és alkalmazza a gyulladások csökkentésére, az immunrendszer erősítésére, szervezetünk belső fertőtlenítésére. Mindenkinek jó, de különösen jó a gyermekeknek, és az idős embereknek.
Ennek a tiszta propolisznak az ára egy hónapra:14.863.-Ft.

 

 


 

FOREVER Royal Jelly

 

A méhpempő (Royal Jelly) a dolgozó méhek mirigyváladéka, mellyel a méhkirálynőt táplálják. Ennek a kitűnő tápláléknak köszönhetően az anyaméhek élettartama szinte 50-szer hosszabb, mint a dolgozó méheké. Az emberi szervezetre gyakorolt hatását 1952- óta vizsgálják. Úgy tartják, hogy ez egy szuperélelmiszer. Összetétele és minősége függ a virágpor és nektár forrástól, függ a földrajzi környezettől és az ottani időjárástól.

 

Kutatások igazolták, hogy a méhpempő tartalmaz:

  • A, C, E, B1, B2, B5, B12 vitaminokat,
  • pantoténsavat,
  • aminosavakat
  • és enzimeket.

 

Egy olyan magas értékű táplálék, amely képes normalizálni az emberi szervezet megzavart élettani működését. Késlelteti az öregedést, serkenti az új sejtek növekedését, kedvezően hat a bőr és a haj állapotára, növeli a teljesítőképességet, hozzájárul a fáradtság leküzdéséhez. Fontos szerepet játszik a vírusos és bakteriális megbetegedések megelőzésében. Gyulladásgátló hatása révén számos területen eredményesen használható.
Ennek a csodás méhpempőnek az ára egy hónapra:15.381.-Ft.


 

FOREVER Pollen

A Pollen a természet egyik legösszetettebb tápláléka.
Ez az arany por:

  •  bioflavonoidokat és
  • erőteljes antioxidánsokat,
  • vitaminokat
  • és enzimeket tartalmaz.

Segíti a szervezet védekezőképességét, biztosítja normál működését. Annyira kaptár közeli amennyire csak lehet. A méhpollen vitamin és enzimtartalmánál fogva stimulálhatja az immunrendszert (ösztönzi az immunrendszert) és hozzájárul annak normál működéséhez. Minden tartósítószertől mentes, nem tartalmaz hozzáadott aromát, kitűnően használható az allergiás problémák megoldására.
Ennek a tiszta pollennek az ára egy hónapra:7.113.-Ft


 

Amennyiben hasznosak lehetnek neked és a családod számára, akkor hívj fel vagy írj e-mailt, azért, mert akkor személyre szabott kedvezményeket tudok neked mutatni.
06-30473-7236
kapasedit55@gmail.com
Írj messengeren: https://www.facebook.com/messages/t/kapasedit

Regisztrálj be a privát Facebook csoportomba kattints ide!
Nézd meg a Facebook oldalam, sok értékes információhoz juthatsz itt hozzá, kattints ide!

Iratkozz fel a YouTube csatornámra, ahol sok kis hasznos videót találsz. Kattints ide!
Ha van Instagram fiókod kövess be engem itt!
Iratkozz fel a hírleveleimre, kattints ide!


 

Forrás Aloe vera növény mely ápol….
wikipédia méz: https://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9z#Vir%C3%A1gm%C3%A9z
wikipédia propolisz: https://draloevera.hu/wp-admin/post.php?post=89&action=edit
wikipédia pollen: https://hu.wikipedia.org/wiki/Vir%C3%A1gpor
wikipédia méhpempő: https://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A9hpemp%C5%91