A jelenlegi kutatások szerint, 2 kg bélbaktérium él velünk,

jótékony baktériumok

ez közel 5-6000 különböző fajt jelent. Táplálkozásunkkal ezt a sokféleséget képesek vagyunk befolyásolni jó és rossz irányba egyaránt. Ha a mérleg nyelve a rossz baktériumok irányába billen, előfordulhatnak figyelmeztető jelzések a szervezetünkben, gyulladások formájában.
Jó hír, hogy tudunk változtatni, növelhetjük a jótékony baktériumok számát a káros baktériumokat pedig visszaszoríthatjuk.

 

 

Forever Active Pro-B

FOREVER Active Probiotic

Erre, remek megoldás a több különböző jótékony baktérium törzset, nagyon magas csíraszámban tartalmazó FOREVER Active Probiotic. A lényeg a kapszulában rejlik, amiben ezek a jó bacik utaznak. Ez a kapszula, úgynevezett saválló köpenyt biztosít számukra, egy burok, melynek segítségével biztonságosan átjutnak a gyomorban található savas fürdőn.
A FOREVER kutató orvosok, a legmodernebb technológia alkalmazásával, feltalálták ezt a saválló köpenyt, ezt az újszerű eljárással készült kapszulát, amibe csomagolva ezek az érzékeny, és sérülékeny probiotikumok eljutnak rendeltetési helyükre, a bélbe.
Lactobacillus és bifido baktériumokat (élő flórát) tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Hatféle baktériumtörzset tartalmazó korszerű formula. (8 milliárd élőflóra egy kapszulában).

Ez a kapszula, 6 hasznos mikróba- faj kivételes kombinációját tartalmazza. A FOREVER Akctive Probioticban, a probiotikumokon kívül, prebiotikum is van, ami a jótékony bacik kajája, ezzel biztosítva van az életben maradásuk. 


A Probioticum, Lactobacillusból és a Bifidobacterium áll, melynek típusai a következők:
Lactobacillus Acidophilus, gátolja a káros mikroorganizmusokat, segít megakadályozni szaporodásukat és megtelepedésüket.
Bifidobacterium Longum, kirekeszti a káros baktériumokat, és ezzel segít csökkenteni a gyomor, bél rendellenességek gyakoriságát.
Bifidobacterium Lactis, szinten tartja a szervezetben a pH-értéket, és tovább gátolja a kedvezőtlen baktériumok növekedését.
Lactobacillus Rhamnosus, megvédi az emésztőszerveket, a káros mikroorganizmusok nem tudják megvetni a lábukat.
Laktobacillus Bulgaricus, segít a vékonybél tisztításában és kiegyensúlyozásában.
Lactobacillus Plantarum, megőrzi a kulcsfontosságú tápanyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat,  segíti az ételeinkkel bevitt káros anyagok közömbösítését.
Ezt a stabil hatféle összetevőből álló Probiotikumot, nem fontos hűtőben tárolni!


Kedvezményesen akkor tudsz hozzájutni , ha választasz hozzá prebiotikumot is, ami a probiotikumok kajája. Ilyen a Natúr Aloe Vera gél. Így,tuti biztos eredményt fogsz elérni!
A kettő termék együtt 3.798.-Ft-al olcsóbb.

Ha többet szeretnél tudni, írj ide: kapasedit55@gmail.com

Hívj Telefonon: 06-30-473-7236