A RESERV

Komplex vitamin

A természet legtisztább forrásaiból nyert alapanyagok az egészség és vitalitás alapjai.

RESERV

Megmutatok neked egy különleges komplex vitamin készítményt. A RESERV azért különleges mert a világon, ennek van a legmagasabb REZVERATROL tartalma.
Mi is ez a REZVERATROL?
A REZVERATROL t a növény világ ezért fejlesztette ki magának, hogy megóvja magát a stressztől.

Mik ezek a „stresszes” növények?

Például:

  • Gránátalma,
  • fekete áfonya,
  • sötét vadszilva,
  • acai,
  • vörös szőlő.

Egy videót igértem Neked, egy amerikai professzorral, itt tudod megnézni!

A videó után részletesen elmagyarázom egy tanulmányban, hogy miért olyan fontos a RESERV és a REZVERATROL.

Amennyiben érdekel a RESERV és szeretnéd Te is az immunrendszeredet felturbózni, akkor írj rám vagy hívj fel!

    • Email: kapasedit55@gmail.com
    • Telefon: 06 30 473 7236

Amennyiben részletesen szeretnéd megtudni a szakmai hátterét a REZVERATROL -nak, akkor folytasd az olvasást!

Rezveratrol

Egy természetes vegyület, amely megtalálható az 5 szuper gyümölcsben a gránátalmában, a fekete áfonyában, a sötét vadszilvában, acaiban, vörös szőlőben, (a vörös szőlő héjában), a japán oromfűben, faeperben, málnában, keserűfűben, földimogyoróban, kakaóban, étcsokoládéban.

Erőteljes antioxidáns, amelyet egyes növények termelnek, hogy megvédjék magukat a környezeti stressztől. 
Azok, immunválaszként termelt vegyülete, amely védi a növényt a fertőzésektől.
Mennyisége az éghajlat, a talaj és a növénykezelés függvénye.

Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket. A szabad gyököről az feltételezik, hogy ezek felelősek az öregedésért.
A szabad gyökök, káros, instabil atomok, amelyek szennyezés, napfény, stressz és testünk zsírégetése során jönnek létre. Ha túl sok szabadgyök van a szervezetünkben, akkor az öregedés fergyorsul, és különböző egészségügyi problémáink alakulhatnak ki.
Az antioxidánsok segítenek megvédeni a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól.

 

Gondoltad volna, hogy egy kis zacskó RESERV, 55 pohár bornak megfelelő REZVERATROL-t tartalmaz.

A szőlőbőrben Rezveratrol termelődik, amely védi a növényt a gombás betegségektől, és a napkárosodástól is.

A fehér bor kis mennyiségű Rezveratrolt tartalmaz, kevesebb, mint 1–2 mg / 8 unciánként.
A vörösbor, magasabb Rezveratrol szinttel rendelkezik, mint más természetes ételek.
A vörösbor azért tartralmaz több Rezveratrolt, mint például a fehérbor, mert a vörösborokat tovább erjesztik a szőlő héjával, mint a fehérborokat. Ennél fogva a szőlőbőrben természetesen jelenlévő antioxidánsok, beleértve a Rezveratrolt is kivonódnak, kikerülnek (extrahálódnak ) a borba.

A nedves környezetben termesztett szőlőben általában több Rezveratrol van, mint a száraz környezetben termesztett szőlőben. A jelenség mögött meghúzódó elmélet az, hogy a nedves környezetben termesztett szőlő, több Rezveratrolt termel a káros gomba elleni küzdelem érdekében (azaz a száraz környezetben termesztett szőlőnek nem kell annyi Rezveratrolt előállítania, hogy túléljen).
A Rezveratrol jelen van a szőlő magjában és őrleményében, koncentrált formában.

Feltételezések szerint, Rezveratrolnak köszönhetően a francia lakosság köreiben viszonylag alacsonyabb a szív-érrendszeri megbetegedések száma, mint más  országokban, pedig  számos kockázati tényezővel bírnak (magas zsírtartalmú étrend, a dohányzás és a nagy mennyiségű kávé fogyasztása). Ezek, mind ismert tényezői a magas koleszterinnek, a magas vérnyomásnak, a stroke és a szívrohamnak.
A kutatók szerint ezeknek az egészségügyi problémáknak a megoldására kiválóan alkalmas lehet a REZVERATROL.

Hogyan fejti ki hatását a Rezveratrol? 

A REZVERATROL olyan erős antioxidáns, hogy behatol a sejtmagba, és képes megvédeni a sejt DNS-ét.

 

Milyen előnyei vannak a Rezveratrol -nak?

 

Egészségügyi hatásai:

  • erős gyulladáscsökkentő,
  • vércukor csökkentő
  • és a keringési rendszerre gyakorolt jótékony hatását is bebizonyították.

A kutatóorvosok pozitív humán vizsgálatban, kimutatták, hogy a Rezveratrol, igen nagy dózisban (napi 3-5 g) adagolva, a vércukorszintet szignifikánsan csökkentette.

 

Tudtad, hogy az öregedést is képes lassítani?

Ez az antioxidáns egyfajta DNS, gén és enzimszabályozóként is funkcionál, ezt a hatását pedig különösen a szervezet öregedésgátlása szempontjából érdemes kiemelni. Azt is kimutatatták, hogy képes bekapcsolni a SIR2 Gént, ami a túlélésért felelős.
Az epigenetikai kutatások során bebizonyították, hogy a Rezveratrol javítja a sejtek közötti kommunikációt, ezáltal segíti a sejtmegújulási folyamatokat és hozzájárul ahhoz is, hogy a szervezet hatékonyan küzdjön a nem megfelelően működő sejtcsoportok helyreállításáért. A kutatóorvosok szerint, a Rezveratrol képes átjutni a vér-agy gáton is, ami még inkább növeli hatékonyságát.

A Rezveratrolt étrend-kiegészítőnek tekinti, az Egyesült Államok Élelmezési és Gyógyszerészeti Igazgatósága. (tehát nem gyógyszer)

 

Kiknek nem ajánlott a Rezveratrol?

Azoknak a betegeknek, akik valamilyen vérzészavarban szenvednek. A műtéten átesett embereknek, két héttel a műtét előtt abba kell hagyniuk a Rezveratrol szedését és két héttel a műtét után ajánlott csak újra elkezdeni, hogy csökkentse a vérzés kockázatát. Ne vegyen be Rezveratrol-kiegészítőt vagy túlzott mennyiségű Rezveratrol-tartalmú természetes ételt terhesség vagy szoptatás ideje alatt. Ezen a területen nincs kutatás a biztonság igazolására. 

A Rezveratrol káros hatásai, mellékhatásai nem ismertek.

Véleményem szerint, mindenki el tudja dönteni, hogy a gyógyszerek vagy az étrend-kiegészítők mellett foglal állást.

Amennyiben érdekel a RESERV és szeretnéd Te is az immunrendszeredet felturbózni, akkor írj rám vagy hívj fel!

Email: kapasedit55@gmail.com

Telefon: 06304737236