A RESERV
Komplex vitamin
A természet legtisztább forrásaiból nyert alapanyagok az egészség és vitalitás alapjai.
RESERV
Megmutatok neked egy különleges komplex vitamin készítményt. A RESERV azért különleges mert a világon, ennek van a legmagasabb REZVERATROL tartalma.
Mi is ez a REZVERATROL?
A REZVERATROL t a növény világ ezért fejlesztette ki magának, hogy megóvja magát a stressztől.
Mik ezek a „stresszes” növények?
Például:
- Gránátalma,
- fekete áfonya,
- sötét vadszilva,
- acai,
- vörös szőlő.
Egy videót igértem Neked, egy amerikai professzorral, itt tudod megnézni!
A videó után részletesen elmagyarázom egy tanulmányban, hogy miért olyan fontos a RESERV és a REZVERATROL.
Amennyiben érdekel a RESERV és szeretnéd Te is az immunrendszeredet felturbózni, akkor írj rám vagy hívj fel!
-
- Email: kapasedit55@gmail.com
- Telefon: 06 30 473 7236
Amennyiben részletesen szeretnéd megtudni a szakmai hátterét a REZVERATROL -nak, akkor folytasd az olvasást!
Rezveratrol
Egy természetes vegyület, amely megtalálható az 5 szuper gyümölcsben a gránátalmában, a fekete áfonyában, a sötét vadszilvában, acaiban, vörös szőlőben, (a vörös szőlő héjában), a japán oromfűben, faeperben, málnában, keserűfűben, földimogyoróban, kakaóban, étcsokoládéban.
Erőteljes antioxidáns, amelyet egyes növények termelnek, hogy megvédjék magukat a környezeti stressztől.
Azok, immunválaszként termelt vegyülete, amely védi a növényt a fertőzésektől.
Mennyisége az éghajlat, a talaj és a növénykezelés függvénye.
Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket. A szabad gyököről az feltételezik, hogy ezek felelősek az öregedésért.
A szabad gyökök, káros, instabil atomok, amelyek szennyezés, napfény, stressz és testünk zsírégetése során jönnek létre. Ha túl sok szabadgyök van a szervezetünkben, akkor az öregedés fergyorsul, és különböző egészségügyi problémáink alakulhatnak ki.
Az antioxidánsok segítenek megvédeni a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól.
Gondoltad volna, hogy egy kis zacskó RESERV, 55 pohár bornak megfelelő REZVERATROL-t tartalmaz.
A szőlőbőrben Rezveratrol termelődik, amely védi a növényt a gombás betegségektől, és a napkárosodástól is.
A fehér bor kis mennyiségű Rezveratrolt tartalmaz, kevesebb, mint 1–2 mg / 8 unciánként.
A vörösbor, magasabb Rezveratrol szinttel rendelkezik, mint más természetes ételek.
A vörösbor azért tartralmaz több Rezveratrolt, mint például a fehérbor, mert a vörösborokat tovább erjesztik a szőlő héjával, mint a fehérborokat. Ennél fogva a szőlőbőrben természetesen jelenlévő antioxidánsok, beleértve a Rezveratrolt is kivonódnak, kikerülnek (extrahálódnak ) a borba.
A nedves környezetben termesztett szőlőben általában több Rezveratrol van, mint a száraz környezetben termesztett szőlőben. A jelenség mögött meghúzódó elmélet az, hogy a nedves környezetben termesztett szőlő, több Rezveratrolt termel a káros gomba elleni küzdelem érdekében (azaz a száraz környezetben termesztett szőlőnek nem kell annyi Rezveratrolt előállítania, hogy túléljen).
A Rezveratrol jelen van a szőlő magjában és őrleményében, koncentrált formában.
Feltételezések szerint, Rezveratrolnak köszönhetően a francia lakosság köreiben viszonylag alacsonyabb a szív-érrendszeri megbetegedések száma, mint más országokban, pedig számos kockázati tényezővel bírnak (magas zsírtartalmú étrend, a dohányzás és a nagy mennyiségű kávé fogyasztása). Ezek, mind ismert tényezői a magas koleszterinnek, a magas vérnyomásnak, a stroke és a szívrohamnak.
A kutatók szerint ezeknek az egészségügyi problémáknak a megoldására kiválóan alkalmas lehet a REZVERATROL.
Hogyan fejti ki hatását a Rezveratrol?
A REZVERATROL olyan erős antioxidáns, hogy behatol a sejtmagba, és képes megvédeni a sejt DNS-ét.
Milyen előnyei vannak a Rezveratrol -nak?
Egészségügyi hatásai:
- erős gyulladáscsökkentő,
- vércukor csökkentő
- és a keringési rendszerre gyakorolt jótékony hatását is bebizonyították.
A kutatóorvosok pozitív humán vizsgálatban, kimutatták, hogy a Rezveratrol, igen nagy dózisban (napi 3-5 g) adagolva, a vércukorszintet szignifikánsan csökkentette.
Tudtad, hogy az öregedést is képes lassítani?
Ez az antioxidáns egyfajta DNS, gén és enzimszabályozóként is funkcionál, ezt a hatását pedig különösen a szervezet öregedésgátlása szempontjából érdemes kiemelni. Azt is kimutatatták, hogy képes bekapcsolni a SIR2 Gént, ami a túlélésért felelős.
Az epigenetikai kutatások során bebizonyították, hogy a Rezveratrol javítja a sejtek közötti kommunikációt, ezáltal segíti a sejtmegújulási folyamatokat és hozzájárul ahhoz is, hogy a szervezet hatékonyan küzdjön a nem megfelelően működő sejtcsoportok helyreállításáért. A kutatóorvosok szerint, a Rezveratrol képes átjutni a vér-agy gáton is, ami még inkább növeli hatékonyságát.
A Rezveratrolt étrend-kiegészítőnek tekinti, az Egyesült Államok Élelmezési és Gyógyszerészeti Igazgatósága. (tehát nem gyógyszer)
Kiknek nem ajánlott a Rezveratrol?
Azoknak a betegeknek, akik valamilyen vérzészavarban szenvednek. A műtéten átesett embereknek, két héttel a műtét előtt abba kell hagyniuk a Rezveratrol szedését és két héttel a műtét után ajánlott csak újra elkezdeni, hogy csökkentse a vérzés kockázatát. Ne vegyen be Rezveratrol-kiegészítőt vagy túlzott mennyiségű Rezveratrol-tartalmú természetes ételt terhesség vagy szoptatás ideje alatt. Ezen a területen nincs kutatás a biztonság igazolására.
A Rezveratrol káros hatásai, mellékhatásai nem ismertek.
Véleményem szerint, mindenki el tudja dönteni, hogy a gyógyszerek vagy az étrend-kiegészítők mellett foglal állást.
Amennyiben érdekel a RESERV és szeretnéd Te is az immunrendszeredet felturbózni, akkor írj rám vagy hívj fel!
Email: kapasedit55@gmail.com
Telefon: 06304737236