Kis híján, rá ment az életem! - Dr. Aloe Vera

Kis híján, rá ment az életem!

Szerző:

Az volt a tervem 24 évvel ezelőtt, amikor az első vállalkozásomat indítottam, hogy mire nyugdíjas leszek, legyen egy jó kis passzív jövedelmem, amit egészségben élvezhetek.
Soha nem gondoltam volna, hogy kis híján az életem megy rá erre a kalandra.

Szia, Kapás Edit vagyok, a mai napig is vállalkozó ként dolgozom.

Ha tudtam volna 24 évvel ezelőtt, hogy a döntéseimnek, milyen következményei lesznek, nem biztos, hogy bele mertem volna vágni, ebbe a lélekpróbáló útba.
Boldog voltam, hogy egyedülálló nőként, egy jó kis alkalmazotti állásban éldegéltem. De valami hiányzott az életemből.
Az egy dolog, hogy alacsony, havi 38.000,- Ft volt a fizetésem, ez a túléléshez éppen elég volt.

Biztos, hogy amikor Te is 20-30 éves voltál, hatalmas álmaid voltak, nagy terveid, vágytál nagyon sok izgalmas dologra, szabadságra, meg akartad ismerni a világot.

Hiányzott, hogy valami izgalmas dolgot csináljak.

Ezért belevágtam egy vállalkozásba. Nagyon jó társat kaptam, a lányomat. Ő is hatalmas kockázatot vállalt, úgy ment el érettségizni, hogy előző éjszaka velem dolgozott West-End Vodafone toronyban. Együtt vezettük vállalkozásunkat, ami jó bevételt hozott. Minden szép és jó volt az elején.

Sajnos a 2008-as gazdasági válság bekövetkeztével mélyzuhanás kezdődött, mindenünk elveszett.
A vagyon és a cég elvesztésébe belebetegedtem. Orvosi kezeléseket, Infúziókat, gyógyszereket kaptam.

Ekkor döbbentem rá, ha egészségem nincs, akkor semmim sincs.

Az egészség, mindenek fölött áll.

A gyógyszerek szedése újabb problémákat okozott. Gyomor és bélpanaszaim lettek, emésztési gondok, szédülés, bizonytalanság érzet, hányinger, hányás, gyengeség, szóval szörnyű volt.

A helyzet teljesen kilátástalan volt, összedőlt a vállalkozás, megroppant az egészségem. Rá kellett döbbennem, hogy egy vállalkozó mögött nincs olyan védőháló, ami ilyen katasztrófa helyzetekben megmentené.

Na, befuccsoltak a nagy álmok, megszűnt a bevétel, oda vannak az élet-évek és ráadásul még az egészségem is megroppant.

Na, innen, hogyan álljak fel? Nem egy éjszakát töltöttem, úgy, hogy a gyerekem ne lássa, de a párna bizony nedves volt a könnyektől.

Kipróbáltam a biztosítási piacot, a befektetési ügynökösködést, de abban az időben semmi nem működött. Egy dolgot tudtam, hogy elsőként az egészségemet kell visszaállítani, mert nélküle semmit nem fogok tudni csinálni.
Hosszas keresgélés közben, egyszer csak az orvosom szerencsére elküldött az Egészség Fejlesztési Intézetbe tanácsadásra. Azt mondták, hogy természetes úton javíthatok az állapotom.
Elég hihetetlennek tűnt a dolog, de sok választásom nem volt, úgy döntöttem kipróbálom. Előtte sokféle vitamint, bogyót, teát kipróbáltam, mígnem rátaláltam az Aloe Verára. Ismertem ugyan már korábban is, de eszembe sem jutott, hogy pont az én bajomra lesz jó.

Újra elkezdtem inni az Aloe gélt, és egyre jobban és jobban éreztem magam. Javult a vitalitásom, nőtt az energiám, nőtt az erőm és nem kellett többet a kórházba járnom.

Újra visszakaptam az életerőmet.

Újra lettek álmaim, újra lettek vágyaim és tudtam, hogy meg is tudom valósítani, mert van egészségem. Bármit meg tudok csinálni.

Az Aloe Verát nagyon sok cégtől be lehet szerezni, én végig néztem a legtöbbjét, és a legjobb minőségű, és legjobb hatóanyag tartalmú terméket a FOREVER -nél találtam meg. Megnéztem a többi termékeit is, szintén jó összetevőket tartalmaznak. Ezért Ma már a FOREVER összes vitaminját fogyasztom, sokkal-sokkal jobban érzem magam.

Elkezdtem, tanulni, 63 évesen megtanultam, hogyan tudja a testünk meggyógyítani önmagát.

 

A FOREVER termékek az én életemet megmentették, teljesen átalakították, évek óta használom, maximálisan megbízom benne. Ezért jó szívvel tudom ajánlani bárkinek.

A vezető termékünk ami a legtöbb bevételt hozza az Aloe Vera Italok, és Gélek.

Ha többet akarsz tudni róla, kattints ide! 

 

 

Küldhetek egy hasznos tanulmányt?

Az aloe vera a témája:

Mire tudod használni?

Hogyan mentette meg az életemet?

Milyen hatóanyagai vannak?

Tényleg ez a titkos életelixír?