Hogyan vess véget a fájdalmadnak minden mozdulatodnál? - Dr. Aloe Vera

Ha Te is azon emberek közé tartozol, akiknek duzzadtak térdei, vagy csontos kinövéseid vannak, ha Te is minden nap úgy kelsz fel, hogy mindened recseg, ropog, akkor Te is azzal a problémával küszködsz, amivel én küszködtem.

Ha Te elmúltál már 45 éves, és abba a 30% -ba tartozol, akiknél ez már elindult, vagy
ha Te elmúltál 65 éves, akkor, biztos találkoztál már komoly fájdalommal. Legszívesebben a falat kapartad volna, ha egyáltalán el tudtál volna odáig menni.
Van egy rossz hírem, amit azt hiszem szíved mélyén te is érzel. Ha most becsukod a szemed és tovább vársz, és nem figyelsz arra, amit most mondok Neked ezért könnyen súlyos árat fizethetsz.

A legtöbb ember, amikor ezek a fájdalmak jelentkeznek csak fájdalomcsillapítókat kap be, vagy nem is figyel fel a test jelzéseire. Megalkusznak, félmegoldással, áltatják magukat, sosem tudnak kitörni ebből az áldatlan helyzetből.
Tény, ha neked gyors megoldás kell, akkor, a fájdalomcsillapító, ami azonnal hat, de ez csak elfedi az igazi problémát.

Ha eleged van az állandó fájdalom okozta stresszből, és a fájdalomcsillapítókból, a problémád természetes úton szeretnéd megoldani, akkor elárulom, van megoldás!
Ha még annyira nem súlyos a problémád, akkor, emberbarát mellékhatások nélküli megoldás, a gyógytornász által irányított torna, úszás, kerékpározás, nordic- wolking.

Legjobb megoldás viszont az, ha feltöltöd magad ásványi anyagokkal, vitaminokkal.

Én olyan étrend kiegészítőket kínálok, amiket orvosaink és saját magunk kipróbáltunk.
Kiválóak a tapasztalataink, bátran mondhatjuk, garantáltan segítenek, tuti jobban érzed magad tőle.
Próbáld ki, nézd meg, hogy jó-e neked?

Én is kipróbáltam, rendszeresen használom, tehát tudom, miről beszélek.
Az, minden egészségügyi problémára igaz, hogy kezdeti állapotban jobban javítható, sőt egészséges életmóddal, helyes táplálkozással, megfelelő táplálék kiegészítők fogyasztásával meg is előzhető.
Ha a természetes táplálkozással, mégsem tudsz kellő mennyiségű ásványi anyagot, vitamint, bejuttatni a szervezetedbe, ami igen valószínű, akkor bizony pótolnod kell!
Szívből ajánlom, a glükózamint, a kondroitint  és az MSM-et,  együttesen tartalmazó FOREVER FREEDOOM- t.
Ez a komplex Gél segít fenntartani alkatrészeink rugalmasságát, folyadékkal való telítettségét, tápanyag ellátottságát. Növeli kopásállóságunkat.

Így néz ki a FOREVER FREEDOM

Freedom

 

 

 

 

 

Freedom ára:16.001.- Ft


Mutatok neked még egy pár különlegességet, amivel fel tudod gyorsítani ezt a folyamatot. Mások meg szokták venni ezeket is, hogy mielőbb tartós megoldást találjanak a gondjukra. Senki nem szereti tűrni a fájdalmat.

ActiveHA segít a hiányzó folyadék visszatöltésében, mivel ez hidratáló és nedvességpótló hatású, alacsony molekulasúlyú hialuronsav, gyömbérolaj és kurkuma egyedülálló ötvözete. Hatékony természetes folyadékpótló étrend-kiegészítőként hozzájárulhat jobb közérzetünkhöz és szebb kinézetünkhöz.

 

 

 

Active HA ára:13.977.-Ft.


Az ESM Complex, megoldás az izmok merevségére, tisztán természetes úton. Sokkal rugalmasabban tudunk mozogni, nem csikorognak alkatrészeink. Segítségével növelhetjük mozgásterjedelmünk, komfortosabb életet élhetünk, sőt még sportolhatunk is, ha akarunk, vagy szeretünk. Két olyan hatékony összetevő szabadalmaztatott keveréke, melyet a világon így még soha, sehol nem elegyítettek. Tojáshéj membrán jótékony hatását tovább növelték, a kurkumából származó kurkumin hozzáadásával, méghozzá BioCurc formájában.

ESM Technologies, LLC. bejegyzett védjegye

BioCurc a Boston BioPharm,Inc. bejegyzett védjegye

 

 

 

ESM Komplex ára:53.06EUR

Ha ezt a három fantasztikus terméket egyszerre megvásárolod, akkor azonnal 15%-al olcsóbban fogod megkapni őket. Regisztráció szükséges hozzá, hívj és szívesen segítek!

Hová vezet, ha nem állítod meg ezt a folyamatot?
Hadd, mondjam el, hogy én a saját magam fájdalmaim által ismertem meg ezeket a táplálék kiegészítőket. Nagyon sokat segítettek, hogy jobban érezzem magam. Rendszeresen szedem, és azt tapasztalom, hogy könnyedén tudok takarítani, a kertben tevékenykedni, nincs problémám a hosszú sétákkal, az egész napos mozgással. Képes vagyok 6 órát is folyamatosan, leülés nélkül, egyfolytában mozogni. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel. Ráadásul még egy másik problémám is megoldódott, de erről majd máskor írok.
Amennyiben ez a dolog téged érint, vagy van olyan, ismerősöd, akit érdekelne akkor, hívj telefonon:

06-30-473-7236

vagy

Írj ide: kapasedit55@gmail.com

Kapás Edit
Okleveles táplálékkiegészítő tanácsadó
Utóirat:
Ha ennél szakszerűbb orvosi szakvéleményt akarsz hallani, akkor kattints ide: