Hogyan nem lettem milliomos a kriptovaluta által?

A lányom párjának a barátja, tavaly hívott, hogy csatlakozzak a Bitcoin, kriptovaluta üzletéhez. Annak idején 1 dollárért vehettem volna Bitcoint, amikor még alacsony volt az árfolyma, és a dollár is sokkal kevesebbet ért. De, rémülten válaszoltam neki, hogy sajnos mi a devizahitellel nagyon pórul jártunk. Elhittük az üzletkötőnek, hogy a hitellel egybekötött befektetésünk, mennyire sok pénzt fog termelni. A hitelt kifizetjük belőle és még pénzünk is marad bőven. Nahát, nem így lett. Hittünk az ügyintézőnek, és súlyos árat fizettünk a hiszékenységünkért. Óriásit buktunk, kishíján a házunk is majdnem ráment. Most viszont elkövettem életem legnagyobb hibáját, nem gondolkoztam, és azért, mert egyszer pórul jártam, gyorsan nemet mondtam a Bitcoin kriptovaluta üzletre. Így, az a Bitcoin amit akkor 1 dollárért megvehettem volna, ma 26.000 dollárt ér, azaz több mint 9 millió forintot. Hacsak 10 dollárért vettem volna annak idején 10 db Bitcoint, akkor ma 100 millió forintom lenne. De, bele sem gondolok mert egyből a kardomba dőlnék. Ezért két álmatlan éjszaka után, mégis csak belevágtam a kripto üzletbe, igaz ma egészen más árfolyamon.   ________________________________________________________________________________________________________

Hogyan őrizd meg a pénzed értékét, a kriptovaluta segítségével?

 

Vannak barátaim, akiknek az üzletét évek óta figyelem. Azt látom, hogy ők dollár milliókkal rendelkeznek, kiváncsi voltam rá, hogyan és mivel csinálják ezt.

 

 

Megmutatták, hogy mibe érdemes és szabad belevágni.

Azt én is tanultam, amikor bankos voltam, hogy megtakarításaimat diverzifikálni kel. Amikor vállalkozó voltam, akkor meg azt tanultam meg, hogy érdemes több lábon állni. Ezért aztán nagyon figyeltem, hogy a barátaim, hogyan csinálják az üzletet. Azt láttam, hogy ők is több vasat tartanak a tűzben és a megkeresett pénzüket több féle területen fialtatják. Érdekes, hogy amitől én nagyon féltem, mert ismeretlen terület volt számomra, ők kriptovalutába is tesznek pénz. Sőt egyre többet. Elkezdtem keresni azt, hogy hogyan tudok ebben én is résztvenni.

Szeretném leszögezni, hogy ez nem befektetési és nem pénzügyi tanácsadási ajánlat.

 

Egy olyan üzletbe pottyantam, ahol tudok passzív jövedelemre szert tenni. Végre van valami a kezemben, amit bátran ajánlhatok, mert ezzel bárki tud pénzt csinálni magának. Veszel, egy kisebb csomagot kipróbálod, megtapasztalod ezt az izgalmas világot, és közben tanulsz. Ez, az, az eszköz, aminek most a sebessége óriási, amire sokan nyitottak. A digitális üzletben sokkal gyorsabban tudsz pénzt termelni, mint egy termék alapú üzletben.

 

____________________________________________________________________________________

Ha téged is izgat hogyan tudsz kriptoval passzív jövedelemet  csinálni magadnak, akkor itt rögtön hívj fel, vagy olvass tovább!

Hívj fel! 06304737236

Írj Facebook oldalamon keresztül, beszéljünk Messengeren! 

______________________________________________________________________________

Az Ultron lehet az a kriptovaluta, amivel most biztonságot és jól-létet tudsz teremteni magadnak?

Nem kell kripto szakértőnek lenned. Ezt az üzletet a hétköznapi emberek is el tudják sajátítani. Bárkinek megoldás lehet abban, hogy képes legyen kiemelkedni a nehéz anyagi helyzetéből. Belekapaszkodsz, ha kicsi pénzed van, azzal is tudsz növekedést elérni. Míg a pénzed dolgozik és gyarapodik a kriptod, addig Te tanulsz!

Nézd meg ezt a videót! Kattints ide!  

 

 

Egy koin gyártó gépezeted lehet, ami 5 éves lekötésű, középtávú dolog. Pár év pillanatok alatt elmúlik és Te, ki tudod számolni azt, hogy 5 év múlva mennyi db koinod lesz. Veszel egy Staking Hub NFT csomagot, kapsz érte koint érmét. Egy táblázat alapján, pontosan kiszámolhatod mennyi darabod  lesz 1-2-3-5 év múlva. Hány db ULTRON coinod lesz.
Egyet nem tudunk, hogy mennyit fog emelkedni az árfolyama?
De, most olyan szerencsés pillanatban vagy, hogy nagyon alacsony árfolyamon tudsz vásárolni. Azt is látom, hogy a tulajdonosok mennyi mindent megtesznek már most, azért, hogy jól megalapozzák a jövőbeni növekedést. Akármi történjen, lemegy, felmegy, megint lemegy,  de mégis hosszú távon  egy emelkedő trendet fog követni. Az ULTRON követni fogja a többi kriptovaluták árfolyam mozgását. Ha a háromszorosára nő,  vagy 10 szeresére, ki tudod számolni, mennyit fog érni a pénzed, szemben a mostani pénzünki súlyos értéktelenedésével.

Az Ultron egy új forradalmi blokklánc, amelyet a sebességre, a biztonságra és a méretezhetőségre terveztek.

 

 

 

Ha csak csendesen várakozol, és hagyod, hogy a pénzed dolgozzon helyetted? Akkor várj 5 évet! 
Nyomon tudod követni a darabszámok növekedését.

 

 

 

________________________________________________________________________________________

Kockázatos?

Mi a biztonság arra, hogy holnap be kell menned, a biztosnak hitt  munkahelyedre?
Akarsz pénzt keresni? Vagy megvárod, míg úgy leértékelődik a pénz, mint édesanyám korában a pengő. Soha nem felejtem el a szavait:

. „Egy millió millpengőért, egy doboz gyufát tudtunk venni.”

A mai pénz egyre jobban inflálódik, hiszen te is látod, hogy egy évvel ezelőtt mennyiért tudtál tojást, tejet, kenyeret, húst venni.

 

 

________________________________________________________________________________________

Foglajuk össze miért lehet jó neked a kripto valuta. Mutatok most 5 dolgot, amire még jó ez a megoldás.

 

1. Amikor lejár a futamideje, akkor kifizetheted belőle az életed megkeserítő hiteled. Ha nincs hiteled, akkor belekezdhetsz a házad felújításába,csinálhatsz egy csodás fürdőszobát, vagy napelemre költheted, hogy megtermeld magadnak a szükséges áramot.

2. Vehetsz egy olyan autót, amire már régen vágysz!

3. Ha szeretsz nyaralni, akkor ezt a marék pénzt költheted álmaid utazásra is.

4. Ha megtermeltél egy kisebb vagyont, azt befektetheted újból, hogy legyen saját nyugdíjalapod. Hidd el jól fog jönni!

5. Ha kisgyereked van, akkor ez egy remek lehetőség arra, hogy a gyermeked biztonságban tudd, mire felnő. Meglegyen az egyetemi tandíja.

Ezt a megtermelt vagyont aztán újból befektetheted, hogy újra pénzt termelj. Legyen egy aranytojást tojó tyúkod!

Szóval rád bízom, gondolkozz el ezen, hiszen számtalan régi vágyadat meg tudod vele valósítani. Ha szeretnél folyamatosan információkat kapni, akkor add meg a legjobb e-mail címed, iratkozz fel a hírleveleimre!