Gombás fertőzés megoldása a Gelly-vel - Dr. Aloe Vera

Hogyan old meg a gombás fertőzést pillanatok alatt Gellyvel?

Volt már, hogy utazáskor, nem figyeltél kellően a higiéniára? Könnyen lehet bakteriális, vírusos fertőzést kapni vagy rovarcsípés áldozatává válni, igaz?

Volt már, hogy a közös fürdőzés után, gombás fertőzésed lett? Nem is tudtad, hogy mihez fordulj a hirtelen keletkezett bajban. A kellemetlen tünetek a viszketés és az égető érzés egyre fokozódott ?  Nagyon elronthatják a nyaralás csodás élményét.

A megoldás kulcsa gombás fertőzésekre a Gelly!

A Gelly nélkül én sem tudok létezni!

videó: https://www.facebook.com/kapasedit/videos/1987915361242216/

 

Számtalan bőrproblémámat oldottam már meg ezzel a krémmel, a  Gellyvel,  mert ez egy  Joker, ami ha kéznél van, előveheted Te is, és  gyorsan elláthatod, sérülésed. Az Aloe vera  Gelly krémzselé  külső használatra készült,  zselés állagának köszönhetően mélyre hatol,  elérve a bőr alap sejtrétegeit, a sejtregenerálódás nyolcszor gyorsabb. Gyorsan gyógyulnak a sérülések.

FOREVER Aloe Gelly (zöld krém)

Ez egy  stabilizált Aloe- zselé, mely 100%-os tisztaságú, és megegyezik az Aloe Vera növény belső kocsonyás anyagával. Plusz még különböző gyógynövényeket is tartalmaz. Kifejezetten helyileg történő alkalmazásra szolgál.
A  bőrünkre felvitt gél, hidratálja megnyugtatja, kondicionálja a bőrt és segíti a hámosodást.
Zselészerű állagának köszönhetően jól tapad, így könnyen alkalmazható, és hosszasan fejti ki hatását. A tiszta stabilizált Aloe Vera Gelly tökéletes minden bőrtípus kisebb irritációinak enyhítésére.

Működik-e gombás fertőzésekre kitalált Gelly krém a herpesz vírusra?

Nálam, amikor a herpesz vírus kijön, ennek kezelésére is használom. Nincs hosszan tartó égető érzés, nem vérzik, viszont maximum egy hét alatt teljesen elmúlik. Bár gombás fertőzésekre van kifejlesztve, de nálam a herpesz vírusra is működik.

 

 

 

 

Működik -e Gelly a műtéti hegek  gyógyulásánál?

Nem örültem neki, de volt egy epeműtétem és kipróbáltam, hogy valóban működik-e a műtéti hegekre a Gelly krém. Azt tapasztaltam akikkel együtt műtöttek azoknál lassabban gyógyult a heg, nálam sokkal gyorsabban. Ők nem használtak Gellyt én igen.

Működik -e a Gelly amit gombás fertőzésre fejlesztettek, rovarcsípésnél?

Megcsípett a darázs, és FIRST- el együtt alkalmazva 3 nap alatt elmúlt.

 

 

 

Működik- e  a gombás fertőzésre kitalált Gelly égési sérülésnél?

A lányom égési sérülése három nap alatt begyógyult a Gelly használatával.

Könnyen behatol a szövetekbe, felszívódik és mélyen fejti ki hatását.Először First-el meg kell tisztítani a sebet, majd Gelly-t bemaszírozni, és amikor beszívta bőr, újból be kell vele kenni.

Nekünk az volt a tapasztalatunk, hogy nem ragadt bele a kötésbe, ezért könnyen lehetett átkötözni a sebet.

Mi is ez a gombás fertőzésekre kitalált “csodakenőcs”?

Az Aloe Vera Gelly az Aloe vera Gél sűrűbb változata, ami természetes E –vitamint, tokoferolt és növényi eredetű glicerint, és a gyulladáscsökkentő allantoint tartalmaz.

A benne lévő algák bőrkisimító és ápoló hatását kihasználva segítik a bőr regenerálódását.

Az Aloe Vera belső gélje, zselés szerkezete folytán, behatol a mélyebben fekvő bőrrétegekbe, és felgyorsítja a legtöbb probléma regenerálódási folyamatát.

Hatását tovább fokozhatjuk, ha előtte Aloe First-tel permetezzük be a sebet illetve a sérült bőrfelületet.

Az International Aloe Science Council (Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács) igazolja a termék Aloe tartalmát és annak tisztaságát.

Használati utasítás:

Vigye fel az Aloe Vera zselét bőségesen az előzőleg alaposan megtisztított bőrfelületre. Ismételje meg a kezelést szükség szerint.

Ez a baktérium, gomba és vírusölő hatású krém, használható felületes hámhiányok, felfekvések, mélyebb szövethiányok lábszárfekély, gyulladásos ekcéma, pattanásos bőr körömágy-gyulladás, égési sérülésekre a kötés alá, aranyér, visszér gyulladás esetén.

Használhatod megelőzésre is a Gelly krémet!

Alkalmazza az Aloe Vera zselét a bőr helyi hidratálására, puhítására és kondicionálására. Hatása a bőrt nem izgatja, ideális partner a bőrápolásban.

Általában hasonló a felhasználási területe, mint az ALOE First-é és az Activátor-é,  azonban ha a seb bekötésére van szükség, zselészerű állaga miatt jól tapad a felülethez és így hosszabb a hatása, valamint nem ragad bele a sebbe a kötés.

A bőrt, a kezelendő felületet előbb First-el jól meg kell tisztítani, majd a Gelly zselét be kell masszírozni a bőrbe, ha lehetséges, ezután a felületre úja fel kell vinni.

Súlyos sérülésnél forduljon orvoshoz. A leírtak nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termék nem szolgál betegég megelőzésére, kezelésére, gyógyítására.

Ha szívesen beszereznéd, kattints ide:https://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=ZmxwXzE0NzcyNQ==