MonaVie ital

 

MonaVie a szabad mozgásért

A Monavie, glükozamin-szulfátot és kondroitin-szulfáltot , C vitamint t. E kettőv kénegyület a szervezetünkben fellelhető természetes anyag.
Az orvostudomány által jól ismert, pontos hatásmechanizmussal csökkentik az ízületi kopás, illetve gyulladás okozta tüneteket. 

A teljesség igénye nélkül néhány ismeretet szeretnék közölni ezekről a vegyületektől.

Glukozamin- szulfát: A természetben előforduló kén vegyület  a porc alkotórésze, védi és segíti regenerálódását. Elnyomja azokat az enzimeket, melyek roncsolják a porcok szöveteit.
Ízületeink kenőanyagának termelését fokozza, segítségével a porcokban elegendő folyadék képződik.
Saját szerveztünk is termeli, de ha nem, akkor kívülről kell bevinni, mert ha a glukozaminunk csökken, ízületeink betegsége nő. Hiánya esetén ízületi problémák jelentkeznek. Ha pótoljuk akkor a  gyulladás és fájdalomérzet csökkenthető, a kötőszövetek, inak erősíthetők.

Kondroitin- szulfát:  Egyike a kötőszövet létfontosságú vegyületeinek. A porc fontos alkotóeleme és felelős azok tápanyagokkal való ellátásáért.
Segíti a porc képződését, harcol a porcroncsoló enzimekkel. Csökkenti a gyulladást és a fájdalmat.

Metil-szulfonil-metán: A természetben fellelhető szerves kénvegyület minden állati és növényi sejtben előfordul, az emberi sejtek is tartalmazzák.
A szervezet az MSM-t új, egészséges sejtek építésére használja fel.
Ha szervezetünkben elhal egy sejt, egy másik foglalja el a helyét, mely az MSM nélkül nem lesz olyan elasztikus. Pótlásával nem csak mozgásszervi, hanem más problémák is megelőzhetők. A Monavie részt vesz a kollagén képződésben, tehát a bőrünk ráncosodása is az MSM- függvénye. MSM természetes megoldás a fájdalomra.

Ha többet szeretnél tudni, írj ide: kapasedit55@gmail.com

Hívj itt:06-30-473-7236