Családot terveztek, de nem jön gyermekáldás? Hívd segítségül az inkák kincsét!

Egészséges fának van egészséges gyümölcse!

Miért van olyan sok szomorú pár, akik nagyon sokat vagy hiába várnak babát, nem jön a várva várt gyermek.
Beszélhetünk itt a helytelen táplálkozásról, a stresszes életről, a méreganyagok szervezetünkben való felhalmozódásáról, és a hiányállapotról is.
A dohányzás a gyógyszerek a kialvatlan állapot, mind mind hozzájárulnak ahhoz, hogy nem jön létre az áldott állapot.
Minden nap várod, hogy na majd most biztos sikerül, és még sem, akkor bizony változtatnod kell az életmódodon, áldozatokat kell hoznod!
Ne add fel a reményt!
Egy olyan életmódváltó programmal, tudok neked segíteni, amivel kitisztíthatod a szervezeted a méreg anyagoktól, és elindulhatsz az egészséges életmód felé.
Miután kitisztítottad a szervezeted, töltsd fel vitaminokkal és ásványi anyagokkal és pihenj eleget! Fogyasszál naponta 4x,5x, vegyszermentes érett gyümölcsöt, zöldséget. Ha ezt nem tudod megtenni, akkor táplálék-kiegészítővel tudod ezt helyettesíteni. Olyan táplálék- kiegészítővel ami tiszta, természetes, és napon érlelt gyümölcsök, zöldségek szárított porát tartalmazza

Ilyen táplálék- kiegészítő a FOREVER  Multi Maca is, ami egyik a javasoltak közül.

Javasolható a családot tervezők számára, mert a fehérjék és az éltető tápanyagok, nyomelemek magas koncentráltságban találhatóak meg benne, és jótékony hatású a szexuális funkciókra. A nemi vágy fokozása, a fogamzóképesség javítása éppúgy szerepel előnyös hatásainak listáján, mint a testi erőnlét fokozása, vagy a változókor tüneteinek enyhítése.
Fő aminosavakat, és Arginint is jelentős mennyiségben tartalmaz, mely támogatja a férfi termékenységet és aktivitást, lényegesen segíti az általános testi erőlétet. Köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását.


A maca gyökér immunrendszer erősítő, vitalitást fokozó hatású. Jobb érzelmi állapotot biztosít, javítja az erőnlétet és az állóképességet. A Bostoni egyetem kutató orvosai kilenc férfival végzett kísérlete során megállapították, hogy a kúra után, a spermatérfogat másfélszeresére, a spermaszám pedig duplájára emelkedett. Maca gyökér.
A  maca a retekhez hasonló ehető gyökér amelyet Peruban termesztenek. A perui nők évezredek óta fogyasztják, amitől termékenyek és produktívak. A maca növeli az erőnlétet, nőknél az ösztrogén és progeszteron egyensúlyt beállítja. Elősegíti a nemi érés folyamatát,a libidót rendkívül növeli, megerősíti az immunrendszert. Harmonizálja a menstruációs ciklust. A férfiaknál is erősíti a nemi érést, szedésével megemelkedik a hímivarsejtek száma a terhelésük gyorsul és erősödik. Elősegíti a hormonok termelődését. Megállapíthatjuk, hogy a Maca a szexuális egészség támogatója, a hormon háztartásra gyakorolt hatása rendkívüli.

A Maca gyökér több mint afrodiziákum! Színtiszta energia!

Az őshonos perui kultúrában, ismert afrodiziákumként tartották számon, amely eredményesen növeli a férfi és női libidót. A nemi vágy fokozása, a fogamzóképesség javítása éppúgy szerepel előnyös hatásainak listáján, mint a testi erőnlét fokozása, vagy a változókor tüneteinek enyhítése.
Perui ginzengként is emlegetik  a maca gyökerét.  Az Andok hegységben élő inkák is serkentő hatású gyógynövényként ismerték és használták, amellyel természetes módon tartották karban egészségüket.
A maca kifejezetten túlélő növény, csak 4200 méter feletti magasságban, zord időjárási viszonyok közt él meg, ott ahol  más növény elpusztulna. Energiát adó gyógyhatásait valószínűleg ennek a szívósságnak, magas tűrőképességnek köszönheti. A Perui Maca jótékony hatással van a termékenységre sőt növeli az agyi kapacitását is!
Évezredeken át az inkák “szuperétele” volt. Valójában, a Machu Pichu építésekor, a Maca nagyon fontos szerepet töltött be az inkák étkezésében.
“Mindegy melyik hegycsúcsra törsz, enélkül a “szuperétel”,   nélkül soha nem jutsz fel oda!” mondták.


FOREVER Multi Maca

FOREVER Multi Maca

 

 

 

 

 

  • Segíthet a menopauza időszakában, rendszeres szedésével csökkenhet a hőhullámok száma és intenzitása,
  • javítja a mentális készséget,
  • jótékony hatással lehet a tanulási képességeinkre és a memóriára,
  • javíthatja a vérkeringést, mérsékli a keringési panaszokat,
  • megszépíti a bőrt,
  • erősíti a fogakat,
  • ösztönzi a hajnövekedést.

A FOREVER Multi Maca szárított MACA gyökeret és cinket tartalmaz. A Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere.
Tápértéke a gabonafélékhez hasonlóan nagyon magas, koffein mentes élénkítőszer, növeli az éberséget is.
Férfiak esetében a cink hiánya elősegítheti a prosztatagyulladást és a prosztata megnagyobbodást. A cink normalizálja a nemi szervek működését, megfelelő szinten tartja a nemi funkciókat, javítja a sperma minőségét.
A nők esetében a cink jelentősége a női hormonok termelésében van serkenti a progeszteron termelését és fenntartja a sárgatest működését is. Cink hiánya menstruáció előtti szindrómát idézhet elő, ami fejfájással, ingerlékenységgel jár.
A Multi MACA a fehérjék nagy részét aminosavak formájában tartalmazza, melyekre szerveink működéséhez nagy szükség van. Ezek az aminosavak is fontos szerepet játszanak, a termékenység elősegítésében.
Meggyőződésem, hogy ez egy olyan szuper táplálék- kiegészítő, melynek fogyasztása segíthet neked.
.

Már nincs más hátra mint az, hogy beszerezd ez a remek terméket, melynek az ára:26.97 EUR
Amennyiben olcsóbban szeretnél hozzájutni írj nekem segítek: kapasedit55@gmail.com
Hívj fel: 06-30-473-7236

Iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le a sok értékes információról!

 


Forrás: Aloe vera növény mely ápol……….

Wikipédia:https://hu.wikipedia.org/wiki/Maca